Mooi servies bij uw gerecht kiezen hoeft niet kostbaar te zijn..!

Borden&Zo – Horeca servies levert servies, glaswerk, bestek en meer tegen lage prijzen. Verschillende bekende horeca merken zoals Arcoroc Professional, Sola, Yong, Cosy&Trendy, Chef&Sommelier en nog veel meer! Kwalitatief hoogwaardige producten, allen geschikt voor professioneel gebruik.

Nu zelfs 10% extra korting op uw eerste bestelling van servies, glaswerk, bestek en meer met de kortingscode: Horeca10

Originele borden en schalen, leisteen servies, kwalitatief hoogwaardig bestek, maar ook bijvoorbeeld het bekende getemperde glas en horeca Kwarx glaswerk is verkrijgbaar. Getemperde glazen zijn vele malen sterker dan normaal glas, kunnen beter tegen temperatuurwisselingen en gaan zo’n 5 keer langer mee. Het glas breekt niet snel dus dit is niet alleen gemakkelijk en goedkoop maar ook veilig! Ideaal voor horeca gebruik. Een groot assortiment geschikt voor professioneel gebruik en snelle levering.

Langskomen om uw wensen te bespreken is geen probleem!

Wij zijn gevestigd in Groningen en kunnen altijd even langskomen om uw wensen te bespreken aan de hand van een catalogus. Voor de eerste bestelling wordt een offerte op maat gemaakt, zodat wij de meest scherpe prijzen kunnen bieden! Bestellingen boven de €150 worden gratis verzonden. Naleveringen kunnen gemakkelijk besteld worden via de website, uiteraard met staffelkortingen!

Log in op de site www.bordenenzo.nl en maak een zakelijk account aan voor lagere prijzen en hoge staffelkortingen. Voer uw BTW nummer in en uw account wordt omgezet naar zakelijk. Een offerte op maat is uiteraard ook geen probleem. Contacteer ons via info@bordenenzo.nl .

Meer informatie: bordenenzo.nl

Comments
Loading...