fbpx

Meezingfeest Helden van Oranje op koningsnacht in het Stadspark Groningen

Helden van Oranje Groningen

Het gezelligste oranje meezingfeest van Nederland zal zich dit jaar voor het eerst voltrekken op de drafbaan in Groningen, tijdens Koningsnacht 2017.

Op 26 april 2017 staan de grootste Nederlandse zangers en zangeressen in Groningen, Den Bosch en Amsterdam en brengen zij een muzikale ode aan onze Koning ter ere van zijn 50e verjaardag. Dans, spring en zing mee met je favoriete hits van toen én nu.

Op deze Groninger editie staan onder andere: Gerard Joling, Jan Smit, Timo Martin, Glennis Grace, Wolter Kroes, Jannes, Peter Beense, Vinzzent en Robert Leroy. Presentatie: Tim Douwsma. Een typisch Nederlandse avond vol vertrouwde gezelligheid en muzikaal genot om de verjaardag van onze Koning feestelijk in te luiden! De Helden van Oranje wordt georganiseerd door de organisatie achter het Kingsland festival dat op Koningsdag plaatsvindt op dezelfde locatie.

26 april 2017, Stadspark Groningen
Van: 18:00 uur tot 01:00 uur
Minimum leeftijd: 18 jaar
Tickets: € 19,50
Meer info: deheldenvanoranje.nl/groningen/

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer