Line-up hoofdacts Kadepop bekend


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Op 24 en 25 september gaat het Kadepop festival voor het eerst plaatsvinden op het Suikerunie terrein te Groningen. Inmiddels is het al de vijfde editie van het festival wat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke popfestival in Groningen. De hoofdacts voor 2016 zijn bekend gemaakt.

Het festival wat eerder al artiesten zoals Kensington, Jett Rebel en Typhoon heeft mogen verwelkomen, brengt met trots de line-up van hoofdacts uit voor de vijfde editie van het festival:

De Staat – momenteel één van de Nederlandse topbands welke diverse prijzen zoals de Edison binnen heeft gesleept. De band zal zaterdag 25 september Kadepop afsluiten op het hoofdpodium.

MY BABY – de eigenzinnige band opgericht in Amsterdam en afkomstig uit Nederland en Nieuw-Zeeland maakt een mix van blues, country en funk.

DeWolff! – een Limburgse Rock ’n Roll-band die onder andere stond op festivals als Lowlands en Sziget. De band komt met een geweldige live-act en twee kersverse nieuwe singles.

Causus – een recent talentvolle indiepopband vanuit Utrecht. De band scoorde vorig jaar maar liefst vier hitsingles en kwam begin februari dit jaar met haar debuutalbum ‘Under Bridges That You Build For Me’.

Ook kan de Kadepopbezoeker genieten van optredens van de 3FM winnende band The Brahms, de veelbelovende Nederlandse band Haevn, de artiest Lucas Hamming (bekend van de DWDD), de band Son Mieux en de Groningse Hans Hannemann.

Naast de muziek op Kadepop zullen er ook vele andere activiteiten zijn, wordt er over foodtrucks gesproken en zal er een Kinderkade worden ingericht speciaal voor de kinderen.

Informatie en tickets
Voor meer informatie over de line-up, kijk op de website.
De voorverkoop van de tickets is van start gegaan, Early Bird tickets zijn al uitverkocht. Meer informatie over tickets op www.kadepop.nl/tickets.

Foto: De Staat

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer