Let’s KEI together – KEI-week programma


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Elk jaar staan er weer duizenden studenten te springen om te beginnen aan hun studententijd, dit jaar hoor jij hierbij! Om een vliegende start te maken met jouw studentenleven en om jouw nieuwe studentenstad te leren kennen en ontdekken, is er de KEI-week.

Maandag 15 augustus begint deze fantastische week. Met zo’n 12 tot 15 andere eerstejaarsstudenten zul jij onder leiding van een aantal ervaren ouderejaarsstudenten Groningen gaan verkennen.

Maandag 15 augustus

10:00 – 16:00u Daginschrijving – Broerplein »
Op maandag 15 augustus zal de KEI-week van start gaan met de Daginschrijving. In het Academiegebouw kun je je definitief aanmelden voor de KEI-week en zal je de eerste belangrijke spullen ontvangen die je de rest van de week zult gebruiken! Aanmelden op deze dag kan tot 16:00!

10:00 – 17:00u Informatiemarkt – Vismarkt »
Op maandag 15 augustus de Informatiemarkt. De Informatiemarkt vindt plaats op de Vismarkt. Hier zijn meer dan 100 verschillende partijen aanwezig die je wegwijs willen maken met allerlei leuke activiteiten die je naast je studie kunt ondernemen! Misschien ben je geïnteresseerd in studentenverenigingen, heb je de ambitie om bij een politieke organisatie te gaan of wil je gewoon vrijblijvend rondneuzen, het kan hier allemaal.

12:00 – 17:00u Sit and See – Vismarkt »
Stap in een cabriobus en cruise mee door de stad om alle mooie plekjes van Groningen te zien. Bovendien rijden de bussen ook langs enkele evenemententerreinen, waardoor je al snel weet waar je moet zijn voor de activiteiten tijdens de KEI-week. Tijdens de rit zal een student jou alle ins en outs vertellen over verschillende locaties en je zo wat kennis bijbrengen over de stad zelf en haar geschiedenis. De opstapplaats voor de Sit & See is bij de A-kerk, naast de Informatiemarkt.

13:00 – 17:00u Get a Room! – Groningen »
Tijdens een hospi ga je met andere geïnteresseerden langs bij een studentenhuis om te kijken het klikt tussen jou en de bewoners van het huis. Na de hospi kiest het studentenhuis een nieuwe huisgenoot.

17:00 – 20:00u Eten bij de KEI-leiders – »
Voordat je later op de avond richting de The Grand Opening gaat, ontmoet je op de maandagavond eerst je KEI-groepje tijdens het eten bij één van je KEI-leiders thuis. De KEI-leiders zullen je niet alleen deze avond, maar tijdens de hele de KEI-week een magische tour door Groningen geven en je zoveel mogelijk van het studentenleven in Groningen laten proeven.

20:00 – 01:00u The Grand Opening – Grote Markt »
Tijdens The Grand Opening  zal om 20.00 uur de KEI-week op spectaculaire wijze geopend worden.  Dit evenement is het moment waarop de KEI-week pas echt goed los gaat barsten. Tijdens The Grand Opening zal je officieel welkom worden geheten in de stad door bekende Groningers én het Bestuur van Stichting KEI die deze week mogelijk maken.

Dinsdag 16 augustus

11:30 – 13:00u KEI-picknick – Stadspark »
Met een muziekje op de achtergrond kun je samen met je KEI-groepje rustig de dag beginnen met een gratis picknick in het Stadspark.

13:00 – 17:00u KEI to your Future – MartiniPlaza »
Wil jij goed voorbereid beginnen aan je studie én alles uit je studententijd halen? Kom dan vooral langs bij KEI to your Future!

20:00 – 21:30u KEI-Parade – Binnenstad »
De studentenorganisaties en -verenigingen presenteren zich tijdens de KEI-parade met behulp van mooie wagens en hordes mensen. Deze bonte stoet zal de binnenstad even helemaal op zijn kop zetten met al haar pracht en praal!

21:00 – 01:00u Night of the Songs – Grote Markt »
Tijdens dit evenement zullen de mooiste klassiekers voorbij komen, gezongen door onder andere Groove Department. De songteksten van deze hitjes zullen te zien zijn de op de grote schermen naast het podium, zodat je alles woord voor woord mee kunt zingen!

Woensdag 17 augustus

13:00 – 18:00u Sportplaza – Sportcentrum ACLO »
Op Sportplaza staan meer dan 50 verschillende sportverenigingen om jou op de hoogte te brengen van de verschillende mogelijkheden qua sport en ontspanning in Groningen!

20:00 – 23:00u More to Explore – Broerplein, Harmoniegebouw & Vismarkt »
Dit jaar wordt voor het eerst More to Explore georganiseerd. Tijdens dit evenement kan je leuke dingen horen, zien en doen. Je kunt workshops volgens zoals DJ’en, Salsadansen en Schilderen. Ook is er tijdens deze avond bijvoorbeeld cabaret en zijn er allerlei bandjes die optreden.

22:00 – 04:00u Kroegentocht – Binnenstad »
Om je echt thuis te voelen in Groningen moet je natuurlijk weten wat de stad ’s avonds allemaal te bieden heeft. Doe daarom samen met je KEI-groep mee aan de Kroegentocht. Kom tussen 22.00 en 01.00 langs bij het informatiepunt op de Grote Markt en haal hier samen met je KEI-groep de routekaart op. Deze route zal je langs een aantal verschillende kroegen en cafés in de stad leiden.

Donderdag 18 augustus

14:00 – 19:00u Open Air Festival – Stadspark »
Het Open Air Festival staat in het teken van dansen, chillen en genieten. Gedurende het festival zullen dan ook vele duurzame activiteiten worden ondernomen, het is namelijk dan Duurzame Donderdag.

17:00 – 22:00u Eat & Greet – »
Wil je ergens lid worden of kun je de keuze toch nog niet helemaal maken? Dan is dit het perfecte evenement voor jou! Voor maximaal vijf euro bieden de studentenverenigingen de mogelijkheid om te komen eten en je binnen een kijkje te laten nemen.

22:00 – 01:00u Film op de Vismarkt – Vismarkt »
Al sinds jaar en dag is de Film op de Vismarkt een begrip in de stad Groningen.

Vrijdag 19 augustus

13:30 – 17:00u Love, Lust & Lounge – Bioscoop Pathé »
Het laatste dagevenement van de KEI-week 2016 staat in het teken van seks, alcohol en drugs. Door middel van lezingen en workshops zal veel informatie gegeven worden. Bijvoorbeeld Spuiten&Slikken komt ook langs!

21:00 – 04:00u Eindfeest – MartiniPlaza »
Het Eindfeest is de knallende afsluiter van de KEI-week. Zoals elk jaar halen wij alles uit de kast om het mooiste feest van de week neer te zetten! Een mooiere manier om jouw KEI-week af te sluiten is er niet. Tijdens het Eindfeest zullen er grote artiesten optreden in de twee zalen van MartiniPlaza.

03:00 – 06:00u Afterparty – Club Kokomo Groningen »
Kun jij na het Eindfeest nog steeds niet genoeg krijgen van de KEI-week? Feest dan door bij de Afterparty en zie de zon opkomen!

Via Keiweek.nl

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer