fbpx

De lekkerste cocktailbar van Nederland 2017 is Mr. Mofongo

Elk jaar struint Esquire’s vakjury ons land af op zoek naar het cocktailwalhalla der Lage Landen. De cocktails worden jaarlijks op vaststaande criteria beoordeeld. Echter kreeg de verkiezing dit jaar een andere invulling: we lieten jou kiezen uit een selectie van bruisende barren. Elke bar kreeg een artikel op Esquire.nl, daarna mochten lezers hun stem uitbrengen.

Verkiezing

Na een jarenlange zegetocht van Amsterdamse lokalen, won vorig jaar ineens een Rotterdamse bar onze verkiezing van Beste Nieuwe Cocktailbar van Nederland. Dit jaar gaat er niets boven Groningen, want de Groningse Mr. Mofongo kreeg de meeste stemmen en is daarmee door zijn gasten verkozen tot de lekkerste cocktailbar van het land.

Mr. Mofongo

Mr. Mofongo is een gezellige, ruime bar met een ruim cocktailmenu. Naast deze alcoholische lekkernijen heeft Mr. Mofongo ook een goede wijnkaart, een heerlijke lunch en een prima dinerkaart. En dat niet alleen: met zijn robotarm, die zelf likeuren en gins tapt uit de flessen in de metershoge backbar, is het zijn tijd ver vooruit. Naast deze mechanische mixdrankmaster is er nog iets speciaals aan deze cocktailbar. De bar heeft een eigen distilleerderij, waar gin, jenever en whisky gedistilleerd worden en waar geïmporteerde rums en rye’s liggen te rijpen in eigen vaten. Mr. Mofongo is een bar met lef en uitstekende smaak. Kortom, als jij je keel wil laten smeren met een lekker cocktail – breng dan een bezoekje aan Mr. Mofongo!

esquire-beste-cocktailbar-2017-Mr-Mofongo

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer