fbpx

Kingsland 2017 lustrumeditie in Groningen

Kingsland festival bestaat in 2017 vijf jaar en dat wordt dit jaar voor de 2e keer gevierd op de drafbaan in Groningen. Op vijf locaties in Nederland strijken op Koningsdag 2017 zo’n 150 dj’s en artiesten neer voor ‘het grootste eendaagse dancefestival van Nederland’, zo maakt de organisatie vandaag bekend.

Lustrumeditie in 5 steden

Op de vijf festival locaties in de steden: ‘Groningen, Amsterdam, Den Bosch, Maastricht en Twente’ worden op Koningsdag  zo’n 150.000 bezoekers verwacht op ruim 500.000 vierkante meter festival terrein.

De line-up van de Groninger editie in 2016 bestond o.a. uit:

Dimitri Vegas & Like Mike
Blasterjaxx
Don Diablo
Fedde Le Grand
Headhunterz
Nicky Romero
Oliver Heldens
Sam Feldt
Showtek
Yellow Claw

Kingsland Festival

Sinds 2013 wordt het Kingsland Festival in de RAI in Amsterdam georganiseerd door E&A Events en 4PM Entertainment, die het oranjegezinde dancefestival in 2015 uitbreidden met een editie in de Brabanthallen in Den Bosch. In 2016 jaar kwam er een derde tak bij in Groningen en dit jaar sluiten Maastricht en Twente aan.

Tickets

Wil jij verzekerd zijn van een ticket?
Pre-registreer je hier voor Kingsland Groningen
https://kingslandfestival.nl/groningen/signup/
De reguliere kaartverkoop voor alle steden start op 9 februari 2017 om 12 uur.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer