KEI-WEEK Ocean41


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Van maandag 15 augustus tm vrijdag 19 augustus vieren wij, Ocean41, de mooiste week van het jaar: namelijk keiweek 2016.  Wij zijn alle middagen en avonden geopend met het gezelligste terras van Groningen. Bovendien hebben wij weer een fantastisch programma samengesteld.

Mighty Monday

Geopend vanaf 22.00. Achter de draaitafels: Dj B-Funk. Achter de bar de Famous-Ocean Crew. De gehele avond Salitos voor een speciale prijs. En zoals jullie van ons gewend zijn gewend op maandag pitchers bier 10 euro en pitchers binnenlands-mix 15 euro.

Thirsty Tuesday

Geopend vanaf 22:00. Achter de draaitafels: Chris Deluxe. Achter de bar de Famous-Ocean Crew. De gehele avond is het Trojka promotieteam aanwezig met mooie prijzen, gadgets en leuke acties.

Wicked Wednesday

Geopend vanaf 22:00. Achter de draaitafels: Chris Deluxe. Achter de bar de Famous-Ocean Crew + special guest. De gehele avond alle cocktails 2 halen, 1 betalen. Bovendien zijn wij deze gehele avond Hotspot van de kroegentocht!

Tempting Thursday

Geopend vanaf 22:00. Achter de draaitafels: Dj Gidion. Achter de bar de Famous-Ocean Crew. De gehele avond is het promoteam van Fireman aanwezig met mooie acties.

Freaky Friday

Geopend vanaf 22:00. Achter de draaitafels: Dj B-Funk. Achter de bar de Famous-Ocean Crew. De gehele avond alle cocktail 2 halen, 1 betalen. Bovendien wordt deze avond verzorgt door Dutch Oil. Zij zullen met een spectaculair promoteam aanwezig zijn voor leuke acties en speciale prijzen.

Super Saturday

Geopend vanaf 23:00. Closing night met Dj B-Funk. Om de keiweek even goed af te sluiten knallen wij nog 1 keer keihard op deze 6de avond.

Alle dagen loopt er in de binnenstad een Ocean41 Promoteam. Heb je tijdens de keiweek vragen over het feest in Ocean41 en alle acties of openingstijden, vraag ze gerust. De dames staan je met veel plezier te woord.

ocean41-keiweek-2016

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer