KEI-WEEK Club Kokomo


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus staat Club Kokomo in het teken van de grootste introductieweek van het jaar. Iedere avond hebben wij iets speciaals neergezet en dit zal er mede voor zorgen dat deze week een onvergetelijke week voor jullie gaat worden. Daarnaast hebben KEI-lopers elke dag gratis entree!

Maandag 15 augustus:
Nazomeren Festival KEI-week special
Met o.a.: Luuk van Dijk, Mia More en Mikey Nice. Nazomeren is hèt festival van Groningen om het festivalseizoen mee af te sluiten op 10 september. Eerst doen zij nog even een tussenstop bij ons. Vanaf 24.00 zijn wij geopend.

Dinsdag 16 augustus:
Club Kokomo Invites: Zonderling en Vato Gonzalez & MC Tjen
Zonderling staat voor een fijne combinatie van house en techno met een vrolijk maar ook mysterieus randje. Begin dit jaar heeft Zonderling samen met Oliver Heldens getourd door Canada en USA en afgelopen zomer hebben ze samen met Martin Garrix Ibiza (Ushuaïa) op haar grondvesten doen schudden.
Vato Gonzalez & MC Tjen hebben eigenlijk geen introductie nodig. Meerdere malen hebben zij Club Kokomo bezocht en nog steeds wordt er gepraat over deze fantastische avonden.

Woensdag 17 augustus:
Eindpunt KEI-week kroegentocht
Deze avond zijn wij het eindpunt van de KEI-week Kroegentocht. Het gaat heel erg druk worden, dus zorg ervoor dat je er op tijd bent! We zijn vanaf 23.00 geopend.

Donderdag 18 augustus:
Student Night
Student Night zoals we het gewend zijn! Cocktailspecial 2 halen, 1 betalen en bier €1,50. Dit geldt gehele avond! Open vanaf 23.00.

Vrijdag 19 augustus:
De officiële KEI-Week afterparty
De laatste avond van de KEI-week en de mooiste nacht van het jaar! Onze complete crew zal aanwezig zijn om jullie een afsluiter te geven die jullie nooit meer zullen vergeten! Onze deuren zijn geopend vanaf 02.00 en de sluitingstijd is elk jaar weer een verrassing.. 😉

CK_POSTER_KEI_WEEK_2016_kokomo

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer