fbpx

Horeca Netwerk in gesprek met Jilles Eissen van Braxzz Amsterdam

Om Iedereen voldoende kansen te geven om zichzelf te kunnen onderscheiden praat initiatiefnemer Mehmet Eser van horecanetwerk regelmatig met verschillende StartUps die een toegevoegde waarde leveren voor de horeca. Horecagroningen zal deze verhalen met enige regelmaat uitlichten. Dit keer zijn ze in gesprek met StartUp Jilles Eissen van Brouwerij Braxzz. De enige brouwerij met een 100% focus op alcoholvrij speciaalbier en ciders.

Vertel Jilles, wie ben je en wat heb je tot nu toe allemaal gedaan?

Mijn naam is Jilles Eissen, opgegroeid op Texel. Door toeval ben ik ooit gaan werken bij de Rabobank. Als directeur Bedrijven zat ik altijd met inspirerende ondernemers aan tafel tot ik me realiseerde dat ik eigenlijk zelf ook graag wilde ondernemen. Samen met mijn vriend Mirko hebben wij besloten in 2017 echt iets te gaan met onze passie: namelijk lekker eten en drinken. Braxzz is ons eerste bedrijf en binnenkort lanceren we ook een chocoladelijn.

Lees hier het hele verhaal Brouwerij Braxzz >>>

Braxzz-Horeca-Netwerk
Braxzz-Horeca-Netwerk

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer