fbpx

Horeca zuidzijde overgenomen

De Brabantse horecaondernemer Laurens Meyer neemt de exploitatie over van  Hotel De Doelen, Drie Gezusters, Groote Griet, Hoppe, homocafé De Kast, Drie Gezusters Pub en Drie Gezusters Upstairs in de zuidwand van de Grote Markt in Groningen.

Banen blijven behouden

De 325 werknemers die op dit moment werkzaam zijn in de horeca bedrijven, behouden hun baan. Meijer Beheer telt 48 horecazaken in Nederland en heeft zo’n 1000 werknemers op de loonlijst staan. Rond 1 maart dit jaar zal de exploitatie overname plaats vinden,

Grietje van der Veen en Henk Wustenveld kochten zes jaar geleden de exploitatie van de bedrijven uit het faillissement van Plassania Beheer van de Groningse zakenman Sjoerd Kooistra die daarvoor tragisch aan zijn einde was gekomen. Wustenveld (71 jaar) heeft besloten met pensioen te gaan, Grietje van der Veen (51 jaar) gaat de exploitatie van cafetaria Het Hoekje voor haar rekening nemen.

De exploitatie van Ribhouse Bronco, café De Tapperij en ’t Vaatje is eerder in handen van andere ondernemers gekomen en maken geen deel uit van de overname.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer