Horeca traineeship start op 30 september


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Op zoek naar een frisse start met een goede baan? Dan is dit jouw moment! Samen met De Drie Gezusters en Martini Hotel Group hebben we een horeca traineeship ontwikkeld, waarbij alles draait om jouw werkgeluk.

Wat is een horeca trainee precies?

  • 30 september start jouw traineeship
  • In 12 weken word je opgeleid tot bedieningsmedewerker niveau 3
  • Combinatie van leren en werken
  • Je start je traineeship met 12 uur per week en bouwt op naar 32-38 uur
  • Na twee weken oriëntatie kies jij je werk- en leerbedrijf, De Drie Gezusters of De Rietschans (Martini Hotel Group)
  • Je traineeship is een prima basis om door te groeien naar o.a. floormanager
  • Herfstvakantie ben je vrij en nog voor de Kerst kun jij met je carrière starten
  • Je opleiding wordt betaald en je uitkering loopt gewoon door tot aan je contract.

Geen opleiding of ervaring?

Het mooie is dat je huidige werkervaring en achtergrond er niet toe doen. Tijdens de meet & greet telt wie jij bent en wat jij wilt met jouw toekomst. Ben je mensen graag van dienst en ben je een doorpakker? Meld je meteen aan!

Meet & Greet

17 september, 10:00 – 11:00 uur – Drie Gezusters

Traineeship ontwikkeld

De Rietschans en De Drie Gezusters zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers die hart hebben voor de zaak, weten hoe ze service moeten bieden en een langdurige werkrelatie aan willen gaan.

De Rietschans en De Drie Gezusters hebben daarom de handen ineen geslagen en een traineeship ontwikkeld. Dit traineeship is bedoeld voor werkzoekenden die graag iets nieuws willen leren en gemotiveerd zijn om gasten een uitmuntende service te bieden. Leeftijd, ervaring en opleiding zijn niet van belang, de motivatie wel.

Wanneer het traineeship behaald is, zijn de trainees in het bezit van een SVH, HACCP en BHV certificaat en start hun carrière in de horeca met de volgende aantrekkelijke voorwaarden:

  • Een contract van 6 maanden (32-36 uur / € 10,19 per uur)
  • Aantrekkelijke werktijden: maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 21.00, één weekend dag per twee weken
  • Doorgroeimogelijkheden zoals zelfstandig gastheer/ -vrouw, floormanager of (assistent-)unitmanager.

MEER WETEN?

Voor meer informatie over het traineeship kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen.

DE RIETSCHANS
Meerweg 221, 9752 XC Haren
050-8510520
c.weening@martinihotelgroup.nl

DE DRIE GEZUSTERS – GRAND CAFÉ & TERRAS
Grote Markt 36 – 39, 9711 LV Groningen
050–3127041
marijke@dedriegezusters.nl

Voor aanmelding ga je meteen naar: www.kansrijkberoep.nl/horecatrainee

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer