fbpx

Het Ludina Terras is de beste van de provincie Groningen

Afgelopen maandag 2 juli was de bekendmaking van de Misset Horeca Terras Top 100 bij Brasserie Staverden. Het Ludina Terras van Progress Events tegenover De Toeter is tijdens deze uitreiking de provinciewinnaar geworden. Daarnaast heeft de vakjury Het Ludina Terras de 100ste plaats toegekend.

Naast het Ludina terras deden Het Feithhuis (provincie winnaar 2015) en Beachclub Kaap Hoorn mee met de Terras Top 100. Om aan de wedstrijd mee te doen, moet je je aanmelden via terrastop100@vakmedianet.nl.

Ludina-Terras

Tjalk

Het Ludina Terras is bovenop een Groningse tjalk uit 1908 gesitueerd langs de Ebbingebrug. Het terras is het eerste terras van Groningen dat gelegen is op het water. De gasten worden bediend vanuit het zusterschip genaamd ‘’De Rikste’’ uit 1910. Beide schepen zijn gebouwd in Foxhol.

Ludina-Terras

Elektroboot

Vanaf de steiger naast het terras worden elektroboten verhuurd aan gasten zodat zij een unieke kans krijgen om Groningen vanaf het water te beleven.

elektroboten-cafe-de-toeter

Lees ook:

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer