fbpx

Het Heerenhuis stopt ermee

Het Heerenhuis sluit z’n deuren voorgoed door een conflict met de huurbaas en Corona, meldt het dvhn.

Na 15 jaar gooit eigenaar Ronald Verheijen de handdoek in de ring en hoopt met de ‘afhaal vrijmibo’ zijn voorraad te slinken.

Hij ziet zich vanwege een conflict met zijn huurbaas genoodzaakt te vertrekken.

“Ik wilde vorig jaar m’n zaak verkopen, maar mijn huurbaas heeft toen de huur opgezegd per 7 april. Niemand koopt een bedrijf zonder huurcontract, vertelde hij aan het dvhn.”

Vechten is zinloos met de coronacrisis erbij gerekend. Door nu te stoppen kan Ronald zijn leveranciers en personeel nog betalen.

De Heerensloep welke rondvaarten verzorgt in de stad blijft gewoon bestaan. Ook zijn evenementen op de Ossenmarkt zoals Koningsdag en het Bluesplein blijven bestaan.

AFHAAL VRIJMIBO

A.s. vrijdag organiseert Het Heerenhuis de AFHAAL VRIJMIBO!
7 Speciaalbieren, borrelplankje(bakje), BVOtje(Bitterbal voor onderweg) en 2 mooie speciaalbier glazen per pakket. Dit pakket voor 2 tientjes (contant of pin)

Vrijdag 3 april afhalen tussen 14:00 tot 18:00! Je kunt eventueel van te voren je bestelling doorgeven via info@hetheerenhuis.com
OP = OP !!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer