fbpx

Grote namen op Kingsland Groningen 2017

Afrojack, Dash Berlin, Don Diablo, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Yellow Claw, Chocolate Puma, Sam Feldt, Jonas Blue, Kriss Kross Amsterdam en The Partysquad, slechts een kleine greep uit de enorme line-up van Kingsland Groningen 2017. Op 27 april vindt dit grootste outdoor festival van Groningen plaats op de drafbaan (Stadspark) in Groningen, van 12:00 uur tot 23:00 uur.

Kingsland Festival

Sinds 2013 wordt het Kingsland Festival in de RAI in Amsterdam georganiseerd door E&A Events en 4PM Entertainment, die het oranjegezinde dancefestival in 2015 uitbreidden met een editie in de Brabanthallen in Den Bosch. In 2016 jaar kwam er een derde tak bij in Groningen en dit jaar sluiten Maastricht en Twente aan. Het Kingsland festival bestaat in 2017 vijf jaar en dat wordt dit jaar voor de 2e keer gevierd op de drafbaan in Groningen. Op vijf locaties in Nederland strijken op Koningsdag 2017 zo’n 150 dj’s en artiesten neer voor ‘het grootste eendaagse dancefestival van Nederland’, zo maakt de organisatie vandaag bekend.

Volledige line-up: http://kingslandfestival.nl/groningen/line-up/

Tickets: http://kingslandfestival.nl/groningen/tickets/
Voor Kingsland Festival Groningen geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer