fbpx

Gare du Nord 26 februari 2016 in Groningen

Ter ere van het vijftienjarig bestaan zal de band Gare du Nord dit seizoen met de volledig nieuwe ‘Stronger! 15th Anniversary Theatertour’ langs de Nederlandse theaters reizen.

Het muzikale avontuur van Gare du Nord begon allemaal met de debuutsingle ‘Pablo’s Blues’. Met deze plaat werd de band als een sterke speler neergezet in de muziekscene. Met een hoop gouden en platina platen op zak hebben zij al vele clubtours en theatertours mogen doen.

Tijdens de ‘Stronger! 15th Anniversary Theatertour’ zal het nieuwe album ‘Stronger!’ (welke onlangs de top tien van de Album Top 100 bereikte) integraal worden gespeeld. Ook nummers van de vijfentwintig minuten durende suite ‘La Dolce Vita’ en andere bekende hits komen aan bod. Naast fantastisch licht en geluid (powered by Bowers & Wilkins) zijn er tijdens deze tour ook fascinerende beelden te zien van o.a. Lavinia Meijer, Keith Haring en van de onlangs overleden David Bowie. En speciaal voor het vijftien jarig jubileum wordt ‘Pablo’s Blues’ na tien jaar weer live gespeeld met originele filmbeelden!

Na elke show is er een speciale meet & greet met Dorona Alberti en haar mannen waarbij de cd en lp ‘Stronger!’ in een speciale gesigneerde editie te verkrijgen is.

Meer info en kaarten

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer