fbpx

Wie is de nieuwe Eminem van Groningen?

Hiphop leeft in Groningen, maar rapbattles zijn er amper te vinden. Daarom gaat Smoke maandelijks de ‘Student Rap Battle’ organiseren.

Op donderdag 27 november gaan 8 studenten tegen elkaar rappen om te bepalen wie de beste student battle rapper is van Groningen. Onder begeleiding van Dennis Kok (DJ Lowpro) van Radioshow Breaknorth, moeten de studenten zich door drie rondes heen worstelen, waarbij wordt gelet op flow, punchlines, lyrisch vermogen, en rijmskills. De avond wordt gehost door geen onbekende van Groningen, Colin Mooijman van OOG Radio & Televisie.

Rapbattle

Op de avond zelf wordt geloot wie in de eerste ronde tegen elkaar moet. Om en om mogen de deelnemers dan per ronde 2 keer 16 bars tegen elkaar spitten. In de finale zullen dit 2 keer 32 bars zijn. Het publiek bepaalt door te juichen wie een ronde verder gaat en de finale wint. De winnaar gaat automatisch door naar de finale van de volgende editie en moet proberen zijn troon te verdedigen.

Meedoen

Wil je nog meedoen? Stuur dan een mail naar info@barsmoke.nl met in het onderwerp: ‘Student Rap Battle.’ Vermeld hierin wie je bent en waarom je graag mee wilt doen. Smoke zorgt ervoor dat je van tevoren weet op welke beats er gerapt gaat worden in de verschillende rondes, zodat je je ook goed kunt voorbereiden.

’Student Rap Battle’ vindt plaats in Smoke aan de Grote Markt 21A in Groningen.
Het evenement begint om 21:30 uur en is gratis toegankelijk.

Facebook: www.facebook.com/barandsmoke
Evenement: https://www.facebook.com/events/457121008492445/

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer