fbpx

Wereldberoemd circusgezelschap uit Australië terug naar Grand Theatre

Het wereldberoemde circusgezelschap Circa Contemporary Circus brengt hun acrobatische stunts binnenkort weer naar Grand Theatre. Tussen 28 november en 8 december spelen de circustalenten uit Australië hun adembenemende nieuwe voorstelling Circa’s Peepshow maar liefst elf keer voor Gronings publiek. Na overdonderende, uitverkochte shows in 2017 en 2018 is de komst van de groep naar Grand Theatre inmiddels een mooie traditie rondom de feestdagen.

Wankelende torens van balancerende artiesten en adembenemende luchtacrobatiek

De Australische groep Circa Contemporary Circus maakt grensverleggend circus waarin acrobatiek, beweging, dans en theater samenkomen. Circa’s Peepshow voert publiek mee in een verleidelijke dans door het spiegelpaleis van de verbeelding. Onder leiding van circusvisionair Yaron Lifschitz weten de acrobatische talenten van Circa alle spelonken van het brein te beroeren. Bezoekers aanschouwen wankelende torens van balancerende artiesten, verbijsterend buigzame ledematen en adembenemend enge luchtacrobatiek.

CircasPeepshow_Photoby_AndyPhillipson
CircasPeepshow_Photoby_AndyPhillipson

★★★★ ½ “een van de meest vermakelijke, ongelofelijke dingen die je ooit zult zien.” – The Reviews Hub (VK)

Circa's Peepshow-photo by Kurt Petersen
Circa’s Peepshow-photo by Kurt Petersen

“Verfijnde techniek in het kwadraat van ultieme perfectie. Fysiek theater van een mystieke, verbijsterende allure waarin acts en posities in vloeiende lijnen samenkomen.” – Dagblad van het Noorden over Humans (in 2018 in Grand Theatre te zien)

Circa Contemporary Circus – Circa’s Peepshow

do 28 nov – zo 1 dec & wo 4 dec – zo 8 dec
Kaarten zijn verkrijgbaar via grandtheatregroningen.nl. Reguliere kaarten kosten €18, studenten en CJP-leden betalen €13.

Over Circa

Het wereldberoemde Circa Contemporary Circus kenmerkt zich door onbevreesd en grensverleggend circus vol fysieke virtuositeit en expressie. De groep is inmiddels in 39 landen over zes continenten te zien geweest en zijn ook geen onbekende in Groningen. In 2017 en 2018 stonden ze meermaals in een uitverkocht Grand Theatre en in 2008 speelden ze op Noorderzon.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer