fbpx

Vooraankondiging netwerklunch Culinaire Vakschool

De Culinaire Vakschool is de sociale onderneming die mensen een kans biedt om in korte tijd de basis van het prachtige horeca vak onder de knie te krijgen en een nieuw stap te geven in leven of carrière. Onder leiding van chef-kok Paul werken we tien weken fulltime met de studenten volgens de principes van de oude Culinaire Vakschool: de methode waar onder andere Jonnie Boer en Gert Greveling het vak mee geleerd hebben.

Samen met horecaondernemers in de provincie Groningen proberen we vervolgens tijdens de stageperiode van tien weken onze studenten klaar te stomen voor het werk. En met succes: in 60% van de gevallen zijn de ondernemers zo enthousiast dat ze onze studenten direct een betaalde baan aanbieden.

We zijn altijd op zoek naar ondernemers graag nieuw personeel een kans geeft en via een stageplaats kennis willen maken met een van onze studenten. We nodigen u dan ook van harte uit de netwerklunch op 24 augustus te bezoeken waardoor u een beeld krijgt van de leerlingen en de Culinaire Vakschool.

uitnodiging netwerk lunch culinaire vakschool

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer