Etentje veilen?

Want met etentjeveilen.nl is dineren betaalbaar…en spannend! etentjeveilen.nl is een unieke veilingsite, waar u meebiedt op een dinerarrangement al dan niet inclusief drankjes bij diverse restaurants.

De veiling van de dinerarrangementen vinden real-time plaats, zodat je meteen ziet of je de hoogste bieder bent. Je ziet op de website precies hoelang de veiling duurt en wanneer deze afloopt. Heb je de veiling gewonnen, dan betaal je veilig en snel via ideal. Je ontvangt direct per e-mail je voucher voor het betreffende restaurant….je kunt dus meteen op stap! Of misschien geef je de voucher wel kado? Dat is ook mogelijk. De voucher is namelijk tot soms wel een jaar lang geldig en staat niet op naam of bedrag.

Tot slot: etentjeveilen.nl doneert 1 euro van elk winnend bod aan een goed doel naar keuze van de winnaar van de veiling, de twee geselecteerde goede doelen zijn: KWF Kankerbestrijding en het nieuw te bouwen Ronald McDonald Centre in Amsterdam. Zo beleef niet alleen jij plezier aan het etentje.

Schrijf je nu in en wordt op de hoogte gehouden welke overheerlijke arrangementen worden aangeboden via de smakelijkste veilingsite van Nederland. Tip je bovendien 5 vrienden of bekenden via onze site dan maak je kans op een dinerarrangement voor 4 personen bij een van de deelnemende restaurants. Etentjeveilen.nl houdt uit eten gaan betaalbaar….en spannend!

Info: https://www.etentjeveilen.nl

Comments
Loading...