Eindfeest KEI-week 2017 terug in Sportcentrum Kardinge


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Na negen jaar lang het Eindfeest van de KEI-week in Martiniplaza te hebben georganiseerd, heeft het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI besloten om terug te keren naar Sportcentrum Kardinge. Waar het in 2007 alleen nog een poolparty in het recreatiezwembad en een stage in de ijshockeyzaalzaal betrof, zullen er dit jaar maar liefst vier area’s zijn. De KEI-week is in de tussenliggende jaren namelijk gegroeid met 2000 deelnemers, resulterend in 5252 deelnemers vorig jaar. Tel daar ook nog eens bijna 1000 KEI-leiders bij op.

Neverland

Op 18 augustus zal Sportcentrum Kardinge omgetoverd worden tot Neverland. “Het thema Neverland ligt geheel in lijn met het sprookjesachtige thema van de KEI-week: Once Upon a KEI”, zegt Daan Brouwers, Voorzitter van het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI. “Het Eindfeest sluit de KEI-week met een knal af. Het is hét onderdeel van deze KEI-week waar de deelnemers de week aan zullen herinneren”. Neverland zal bestaan uit vier verschillende area’s. Er komt een poolparty (Crocodile Creek), silent disco (Black Castle), Q-music verzorgt de hele avond het foute uur (Pirate Bay) en een mainstage (Tiki Forest) met de vetste artiesten.

everland-Eindfeest-KEI-week-2017

“Je kunt het Eindfeest als een groot indoor festival zien, geheel in lijn met de trend van het moment. Dit is wat de doelgroep leuk vindt en op deze manier proberen we het Eindfeest nog aantrekkelijker te maken”, aldus Brouwers.

Sandra Lambers, Marketeer Evenementen van Sportcentrum Kardinge geeft aan ook verheugd te zijn met de keuze van Stichting KEI: “Wij zijn heel erg blij dat de KEI-week op onze locatie afgesloten wordt. Het zal het grootste feest worden dat ooit in Sportcentrum Kardinge heeft plaatsgevonden”. Studenten die niet meedoen aan de KEI-week zijn ook van harte welkom en kunnen op www.keiweek.nl een kaart kopen voor maar 12 euro (studentenkaart verplicht).

Het Eindfeest is niet het enige evenement tijdens de KEI-week dat van locatie wisselt. Cultuurevenement More to Explore vindt dit jaar in cultuurtempel De Oosterpoort plaats. Daarnaast is er een nieuwe slaaplocatie voor deelnemers bijgekomen. De KEI-camping doet dit jaar namelijk zijn herintrede. Brouwers: “Met de terugkeer van de KEI-camping bieden we nu een heel gevarieerd slaapaanbod aan. Van een luxe hostel met alles erop en eraan tot een gezellige KEI-camping”.

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer