fbpx

Easterfield naar finale Dutch Blues Challenge 2017

Zondag 21 mei heeft Easterfield een plek in de finale weten te bereiken van de Dutch Blues Challenge 2017. Zij namen het in Blues Podium Hoogeveen op tegen 4 bands en kwamen die middag als winnaar uit de wedstrijd.

Op 8 oktober doet Easterfield in Nieuw-Vennep mee aan de landelijke finale om de beste bluesband van Nederland te worden en als vertegenwoordiger van Nederland naar Amerika en Noorwegen te mogen voor respectievelijk de International Blues Challenge en de European Blues Challenge.

Easterfield

De Drentse bluesrock formatie, die begin dit jaar het debuut album ‘The Honky Tonk Sessions’ uitbracht, is hard op weg om een plek te veroveren in de Nederlandse blues-scene.

De Dutch Blues Challenge wordt ieder jaar georganiseerd door de Dutch Blues Foundation in samenwerking met verschillende podia door het hele land. Om vervolgens te eindigen met de finale op 8 oktober in Nieuw-Vennep.

Wil jij onze Drentse jongens supporten tijdens de finale? Tickets zijn verkrijgbaar via de Dutch Blues Foundation.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer