fbpx

Drie Koningen en de Queen in Club Kokomo – ONE

Op zaterdag 24 december komt ONE voor de eerste keer naar CLUB KOKOMO, en omdat het Kerstavond is pakken ze uit met een line up waar je U tegen zegt!

Geheel in de Kerstsfeer zijn het de Drie Koningen en de Queen uit de Nederlandse urban scene die op bezoek komen in CLUB KOKOMO:

Niemand minder dan de man achter ONE en door menig kenner betiteld als de beste technische DJ van Nederland, DJ IRWAN is in the building. Daarnaast komen de heren van THE PARTYSQUAD mee! Wat velen niet weten is dat de originele PARTYSQUAD bestond uit JERRY, RUBEN ÉN IRWAN. En alsof dit nog niet genoeg is, de #1 female DJ van Nederlandkomt deze Drie Koningen bijstaan; LADY BEE is ook aanwezig!

Zorg dus ook dat je op Kerstavond, zaterdag 24 december bij ONE BY IRWAN bent!

Na uitverkochte edities met o.a. CHRIS BROWN en OMARION brengt DJ IRWAN zijn concept ‘ONE’ nu naar Groningen. De afgelopen maanden heeft IRWAN voor heel wat supersterren gedraaid, waaronder RIHANNA, BIG SEAN, RICK ROSS en JEREMIH én was hij de Europese Club Tour DJ voor C BREEZY. Hij is niet voor niets (één van) de beste eclectische deejay(s) van de wereld, en nu is het tijd om Groningen van zijn skills te laten genieten.

Naast de all stars DJ IRWAN, PARTYSQUAD & LADY BEE hebben we alleen maar muzikale toppers om je een onvergetelijke avond te brengen. Met trots presenteren wij de sterren voor deze avond:

The Deejays:

DJ Irwan l The Partysquad l Lady Bee
ILIASSOPDEBEAT l DJ Rufus Riley l Pete Emric
HOSTED BY Massive MC

Speciaal voor de dames is er een aparte ‘Ladies Only Entrance’ rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de websitewww.ONEBYIRWAN.com en de ONE BY IRWAN Facebookpagina. De hosting wordt gedaan door Anouk (zorg dus dat je er MEER DAN TOP uitziet). Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Location: Club Kokomo, Gelkingestraat 1, Groningen
Time: 23:00 start event – 05:00 End
The Press/Guestlist closes at 00:30 hrs (Sharp)!
Minimum age 18 years (ID required)
Dresscode: Dress to impress the Door Host!
Presale: € 10,- excl. Fee Online: www.ONEBYIRWAN.com
For VIP reservations app/call +31621271267 or email us at
info@ONEBYIRWAN.com. (Limited VIP tables available)
For more info, photos and movies please check: www.ONEBYIRWAN.com

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer