fbpx

Dolle Boel ‘De ultieme vrijdagmiddagborrel’ komt naar Groningen!

Dolle Boel is de ultieme vrijdagmiddagborrel en komt naar Groningen! Nu januari en haar koude, depressieve dagen achter ons liggen is het tijd voor warmte en gezelligheid. Vrijdag 9 maart tovert Dolle Boel de Puddingfabriek in Groningen om tot een oase van funky vibes, disco deuntjes en ouderwetse gezelligheid!

Tijdens deze eerste editie zullen zowel onbekende als bekende DJ’s van eigen bodem je meevoeren van begin tot eind met de lekkerste muziek. Dolle Boel zorgt met de lekkerste drankjes en de leukste spelletjes voor een avond vol gezelligheid. Voor iedereen die recht vanuit kantoor komt zal Pizza2You, met haar foodtruck, de lekkerste gerechten en een goede bodem voor de avond verzorgen.
Dolle Boel is de ideale manier om je weekend te beginnen, de drukke agenda’s te vergeten en te borrelen met de allerleukste borrelaars!

Dolle Boel

Vrijdag 9 maart l 18.00 – 01.00 uur
De puddingfabriek
Entree: € 7,50
Leeftijd: 21+
Info: Facebook Event
Tickets: www.dolle-boel.nl/tickets/

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer