fbpx

Club Kokomo Invites: Lucky Charmes

De laatste zaterdag van de maand komt er weer aan en deze editie hebben wij iets speciaals in huis gehaald voor jullie, namelijk LUCKY CHARMES!

Lucky Charmes is grote stappen aan het maken binnen de wereldwijde muziekindustrie. Hij creëert met zijn nieuwe house sound een hype en een geheel nieuwe style om de scene mee te verbazen. Door de jaren heen heeft hij opgetreden op de grootste festivals zoals; Tomorrowland, Dance Valley en natuurlijk in ’s werelds grootste clubs en partijen; Space (Ibiza), Liv (Miami), Escape (Amsterdam), Spinnin’ Sessions en nog veel meer! Je kan Lucky Charmes ook kennen van zijn bekendste nummers op dit moment: ‘Skank’, ‘Fulfill’ en ‘Ready’. Deze worden gedraaid in de sets van o.a. Tiësto, Oliver Heldens, Calvin Harris, Martin Garrix en Diplo.

Lucky Charmes is ervaren DJ die muziek leeft en ademt, overal waar hij komt, valt hij de dansvloeren aan met zijn groovy bass house sound. Het belooft een prachtige avond te worden die je niet wil missen.. Dus plan deze avond vrij zodat je erbij kan zijn!

Informatie

Datum: Zaterdag 24 september
Locatie: Club Kokomo Groningen
Tijd: 23.00 – 05:00
Entree voor 24.00: Gratis
Entree na 24.00: €3
Minimum leeftijd: 18+ (legitimatie verplicht)
VIP reserveringen: +31655155500 of info@clubkokomo.nl

lucky_charms_kokomo

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer