fbpx

Club Kokomo Invites: Giocatori

28 januari is het weer tijd voor een Club Kokomo Invites en om de eerste Invites van het jaar tot een succes te brengen hebben wij GIOCATORI weer uitgenodigd! Nadat ze vorig jaar de tent hebben afgebroken leek het ons een goed idee om ze nu voor de tweede keer te verwelkomen in Club Kokomo.

Voor wie GIOCATORI nog niet kent, een kleine introductie: Celvin van het Schip, Dennis Brugman en Jorik Scholten vormen samen deze muzikale vriendengroep, de laatstgenoemde zou je kunnen kennen als; Lil Kleine. Het drietal produceert en voetbalt samen, maar tegelijk optreden is door het drukke schema van Jorik lastig. Om die reden werd eind 2015 Bruno Prent verwelkomt als vierde lid, om als host de act te vergezellen bij DJ boekingen.

GIOCATORI is op dit moment bezig met een muzikale opmars, en is in korte tijd uitgegroeid tot een vernieuwende en vermakelijke DJ act. De interactie met het publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt GIOCATORI tot een energieke formatie die live overal het dak eraf laat gaan.

Zelf noemen de heren hun sound Future Trap, een combinatie van Future House en Bass met Trap invloeden. Wij noemen het gewoon een avond die je niet mag en kunt missen!

Informatie

Datum: Zaterdag 28 januari
Locatie: Club Kokomo Groningen
Tijd: 23.00 – 05:00
Entree voor 24.00: Gratis
Entree na 24.00: €3
Minimum leeftijd: 18+ (legitimatie verplicht)
VIP reserveringen: +31655155500 of info@clubkokomo.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer