fbpx

Café MOOI geopend

Aan de rand van het Noorderplantsoen en aan de voet van de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen, heeft enkele weken geleden café MOOI haar deuren geopend. In het pand van het voormalig café  ‘De Oude Schans’ bevindt zich nu ‘MOOI’, een café waar sport, spel en gezelligheid samenkomen. Mooi heeft daarnaast een ruime keuze uit verschillende bieren (7 van de tap & 17 op fles), zo is er altijd wel iets interessants te proeven en leuks te beleven.

Eigenaar van café MOOI Joeri van de Vegte, is absoluut geen nieuwkomer in de Groninger horeca. Na omzwervingen vanaf Kaap Hoorn via Café Hooghoudt naar Borrelcafé Oblomov, besloot hij de overstap te maken en voor zichzelf te beginnen, de opstap naar een eigen horecabedrijf. Van de Vegte, tevens één van de 6 winnaars van de regionale ‘Beste tapper van Noord Nederland 2016’ wedstrijden, tijdens de Horecabeurs Noord Nederland 2016, zal tijdens de HORECAVA 2017 samen met 3 andere Groningse horeca-afgevaardigden strijden om de landelijke titel ‘Nederlands kampioen biertappen‘. Zijn bierenkennis, horeca-ervaring en tap-ervaring zullen daarbij goed van pas komen!

Het café zal dinsdag t/m zondag geopend zijn vanaf 19:30 uur. De gezellige huiskamersfeer die er heerst maakt het gemoedelijk in café Mooi. Je kan er tijdens je drankjes, kaarten, dobbelen, darten, ‘spiekerslaon’ en nog veel meer! Café MOOI organiseert elke dinsdagavond een pubquiz waar 10 tot 12 vijfpersoons teams aan kunnen deelnemen. Ook aan voetbal wordt gedacht, alle belangrijke wedstrijden van de Eredivisie, Champions League, Europa League en het Nederlands elftal worden op groot scherm uitgezonden. Al met al een heel complete kroeg en weer een mooie aanwinst voor Groningen!

Info

https://www.facebook.com/cafemooi/
Cafe Mooi: Noorderstationsstraat 2, Groningen

(Tekst: Amedé Disbeschl)

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer