fbpx

Café Het Beloofde Land opent in april

Het vroegere Land van Belofte gaat per april 2019 door als Café Het Beloofde Land.

 

Oud barman Marc Korfage zal naast zijn mobiele koffiehuis Caffè Mobile waarmee hij op markten en festivals staat, het café nieuw leven in blazen. Het Beloofde Land zal een borrelcafé worden waarmee hij op donderdag, vrijdag en zaterdag van 16: 00 tot ongeveer 21:00 uur open gaat.

Korfage zal gaan werken met gastbarkeepers en daarnaast is het café af te huren voor besloten feestjes. Op de 1e zondagmiddag van de maand wordt er opgetreden onder de noemer De Vrije Hand in Het Beloofde Land (muziek, stand-up comedy, poëzie).

Door middel van crowdfunding probeert hij een startkapitaal van € 10.000  bij elkaar te krijgen om het café op te frissen en startklaar te maken.

Investeringsopties

• Voor € 100,- (instapbedrag), ontvang je voor €150,= aan consumpties die je tegen verkoopwaarde kunt consumeren, te besteden binnen 2 jaar.*
• Voor € 250,- inleg, krijg je voor € 350,- consumpties tegen verkoopwaarde, te besteden binnen 2 jaar.*
• Vanaf € 1000,- inleg, ontvang je je investering terug binnen 2 jaar inclusief 10% rente per jaar en je ontvangt een leuke bonus, die bestaat uit een geven van een feestje op een zondagmiddag in het tweede openingsjaar, ten waarde van € 250,-.

*doe je dit niet binnen twee jaar, dan vervalt je inleg.

Voor meer info en/of investeren, mail naar info@caffemobile.nl.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer