fbpx

Café De Boer gooit de keuken open

De eigenaar van café De Boer, Marc Veeninga, kondigt aan met iets nieuws te komen. “Eenvoudige maaltijden voor een vriendelijke prijs”, meldt het Dagblad van het Noorden.

Het voormalige café Bellevue heeft sinds de overname en verbouwing door kastelein Veeninga zijn oude naam terug. Daar komt nu een kleine keuken bij. De keuken van café De Boer word gerund door Joany de Vries, die kookte in eetcafés als Lambik en De Buurvouw te Groningen en De Lanteern in Noordlaren. De kok bereidt maaltijden graag met een Surinaamse twist. De daghap van nog geen tien euro bestaat elke dag uit een vlees- , vis- of vegetarisch gerecht.

Via de daghap hoopt Veeninga meer gasten naar zijn café in de Nieuwe Ebbingestraat te trekken. “Ik ben niet ontevreden, maar het kan altijd beter.” De flinke verbouwing heeft de kastelein enkele gasten gekost. “Gelukkig zijn er veel leuke jonge mensen en stellen uit de buurt voor terug gekomen.” Ondanks de daghap zal de zaak het karakter van een café behouden.

De daghap van café De Boer kost €9,50. “Maar wil de gast tussen 16:00 en 17:00 uur eten? Dan rekent hij twee euro minder af.”

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer