fbpx

BonChef.nl – Breekt de online reserveringsmarkt voor restaurateurs open


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

BonChef.nl breekt de online reserveringsmarkt voor restaurants open door een betaalbaar alternatief voor de grote reserveringssystemen te bieden. Het was BonChef.nl maar om één ding te doen: een simpel, helder, betaalbaar reserveringssysteem voor het restaurantwezen ontwikkelen: en dat is gelukt! BonChef.nl biedt een modulair reserveringssysteem tegen een vaste lage prijs, waarbij er direct online gereserveerd kan worden via de website van het desbetreffende restaurant en de website van BonChef.nl. Daarnaast is bevestigen met één druk op de knop te realiseren: via een sms’je en een e-mail wordt de restaurateur op de hoogte gebracht van de reservering en kan hij dat direct bevestigen in het systeem. De new kid on the block breekt de wereld van dure reserveringssystemen open en komt met één handig systeem: BonChef.nl – betaalbaar, binnen enkele minuten te implementeren en bijzonder eenvoudig in gebruik.

Wat is BonChef.nl?
De tijd dat restaurateurs al hun reserveringen zelf moesten bijhouden is nu echt verleden tijd. Restaurateurs horen met hun vak bezig te zijn, te floreren op de vloer en gasten een ongekende avond te bezorgen. BonChef.nl is de rechterhand van de restaurateur. BonChef.nl is een reserveringssysteem dat modulair is opgebouwd, zodat de restaurateur enkel de onderdelen gebruikt die hij zélf nodig acht. Aan de hand van de openingsdagen en -tijden kan BonChef.nl een reserveringssysteem opzetten, waarbij de gast direct kan reserveren. BonChef.nl kan gelijk de reservering bevestigen, maar ook doorsturen naar diegene die de reserveringen afhandelt.

Vaste lage prijs
De kosten van bestaande reserveringssystemen lopen meestal in de honderden euro’s per maand, vooral omdat deze kosten rekenen per gast. Maar waarom? BonChef.nl is een betaalbaar alternatief doordat het systeem modulair is opgebouwd en gerealiseerd is voor de restaurateur. Gemakkelijk en snel reserveringen accepteren, zonder onnodige poespas. Al voor €30,- per maand worden er via het systeem van BonChef.nl online reserveringen ontvangen. Daarbij heeft de restaurateur toegang tot alle gewenste mogelijkheden van het systeem en gratis support. Of er nu twee gasten komen eten, of twintig: per reservering wordt er altijd maximaal €0,50 berekend. €0,40 voor de reservering inclusief berichten aan de gast en eventueel €0,10 voor een sms ter herinnering aan de restaurateur. Geen gedoe meer met de administratie, geen gehannes met gemiste telefoontjes, reserveringstijden of een tekort aan tafels: met BonChef.nl wordt alles uit handen genomen, maar blijft de restaurateur altijd eigen baas over de reserveringen.

Extra gasten via BonChef.nl
Voor restaurantbezoekers heeft BonChef.nl een uitgebreide website ontwikkeld. Op BonChef.nl kunnen bezoekers uitgebreide informatie over restaurants opzoeken zoals openingstijden, contactgegevens en beoordelingen van andere bezoekers. Bezoekers worden uitgenodigd om een beoordeling achter te laten om hun ervaring met het restaurants te delen. Voor restaurants biedt dit een extra commercieel kanaal om reserveringen en naamsbekendheid te krijgen. Als bezoekers op onze website zoeken naar een restaurant, kan er via ons direct gereserveerd worden. BonChef.nl is dus ook een extra hulpmiddel voor restaurants om een groot publiek te bereiken. Zoeken, reserveren, eten: zo gemakkelijk is het.
Het is geheel kosteloos om als restaurant vermeld te worden op BonChef.nl, middels een geheel gratis account kunnen restaurants zelf de vermelding bijwerken.

Uniek
Geen dubbele reserveringen meer en geen gedoe met agenda’s: BonChef.nl heeft een agenda, reserveringssysteem en planner in één, die naadloos met elkaar samenwerken. Installeer de widget op uw website en BonChef.nl regelt de rest. De restaurateur krijgt realtime te zien wie er heeft gereserveerd voor welke tijd, waarbij er geen verborgen kosten voor de eigenaar zijn. Een lage maandprijs en maximaal vijftig cent per reservering. BonChef.nl is hét hulpmiddel voor restaurants die de reserveringen uit handen willen geven, zonder daar onnodig hoge kosten voor te betalen. BonChef.nl werkt – voor de restaurateur en voor de gast.
Zoeken, reserveren, eten: zo gemakkelijk is het.

Website: bonchef.nl

© Horecagroningen.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer