fbpx

Beaujolais Nouveau op 16 november bij De Rietschans

Traditiegetrouw wordt in Frankrijk op de derde donderdag van november de nieuwe Beaujolais ontkurkt. Ook bij De Rietschans in Haren kunnen gasten op donderdag 16 november het glas heffen met de nieuwe Beaujolais.

De Beaujolais is weer helemaal terug van weggeweest en daarom organiseert De Rietschans in samenwerking met AutoMobileClub du Nord een heuse Beaujolais avond.

Eerste doos

Op die avond zal de AutoMobileClub du Nord de eerste doos Beaujolais Nouveau persoonlijk afleveren bij De Rietschans. Na een gezellige rally van Nederland naar wijndomein Domaine de la Rizolière en weer terug zullen de deelnemers met hun prachtige klassieke auto’s finishen bij De Rietschans.

Het avondvullende programma begint om 18.00 uur en omvat een wijnproeverij, een presentatie door de eigenaren van het wijndomein, een heerlijk herfstbuffet en de Franse klanken van zangeres Davine.

Reserveren

Donderdag 16 november
Ontvangst vanaf 18:00 uur
€ 25.- per persoon (alleen op reservering)
T: 050-8510520
E: reserveringen@derietschans.nl

 

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer