fbpx

Baan garantie met Horeca Traineeship

UWV, gemeente Groningen en De Drie Gezusters hebben haar handen ineen geslagen en een Horeca Traineeship ontwikkeld om kansen te creëren voor werkzoekenden die carrière willen maken in de horeca. Ervaring, leeftijd en opleiding zijn niet belangrijk. Jouw motivatie wel. Daarmee slaag je zeker voor je opleiding (3 maanden, met behoud van uitkering) tot bedieningsmedewerker niveau 3, die op 3 september van start gaat.

Traineeship

Tijdens het traineeship word je klaargestoomd voor de horeca. En behaal jij je certificaten sociale hygiëne, BHV én HACCP. Ná het traineeship start jouw carrière met aantrekkelijke voorwaarden, zoals:

• Een contract van 6 maanden (32-36 uur/€10,19 per uur)
• Aantrekkelijke werktijden: maandag t/m vrijdag, 9.00-17.00 óf 13.00-21.00, één weekend per maand overdag
• Doorgroeien als zelfstandig gastheer/ -vrouw, floormanager, of (assistent-)unitmanager

Om iedereen die interesse heeft op een gezellige manier te informeren, kun je vrijblijvend kennis maken met het nieuwe Horeca Traineeship tijdens de #Baanborrel op 3 of 25 augustus om 15.00 uur. Tijdens die baanborrel kun je proeven aan het werken in de horeca en gezellig borrelen met misschien wel je nieuwe collega’s. Enthousiast geworden? Je kunt je tijdens de #Baanborrel direct inschrijven voor een klikgesprek met de manager.

Meld je aan

Stuur je cv + voorkeursdatum naar: werkgeversservicepunt.groningen@uwv.nl of stuur een whatsapp bericht naar 06-15192383 en je ontvangt een afspraakbevestiging voor de #Baanborrel van jouw keuze!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer