Amsterdamse gay-disco Exit begint filiaal in Stad


De bekende homoclub Exit in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam hoopt dit najaar een filiaal in de Poelestraat in Groningen te openen.

De disco komt in het pand waar tot voor kort discotheek 't Parlement was gevestigd. Veel Stadjers kennen het pand beter als onderkomen van het dansinstituut Bus.

De man achter het initiatief is Sjoerd Kooistra die eigenaar is van het pand in de Poelestraat. Enkele weken geleden verloor de vorige exploitant Holder een rechtzaak en moest ontruimen.

Het was al langer een grote wens van Kooistra om in de binnenstad van Groningen een gayclub naar Amsterdams voorbeeld te openen. De hoofdstad kent een Exit café en een Exit discotheek.

De komt van discotheek Exit maakt deel uit van een grondige herontwikkeling van zes horecapanden van Kooistra in de Poelestraat. Zo gaat de Vlaamsche Reus binnenkort verder als Tango met een tapas-achtige formule, gaat het Golden Fust helemaal op de schop, wordt Bistango een grand café à la Heinekenhoek in Amsterdam en Molly Mallone omgetoverd in een nieuwe formule voor eten en drinken.

Bron: Dvhn.nl
www.horecagroningen.nl

Comments
Loading...