Taveerne Rabenhaupt serveert alleen Halal kip


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Bij Taveerne Rabenhaupt aan het Gedempte Zuiderdiep is het jonge keukenteam zorgvuldig geweest is in het kiezen van de kip: alleen kip met het officiële Halal certificaat komt hier op de menukaart! “Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan komen eten, dus dan is dit een logische keuze”.

De kip die hier op de kaart komt is bovendien een 100% biologische scharrelkip uit Nederland. Deze kip heeft alleen speciaal biologisch voer vol met kruiden en granen gegeten. Daarnaast heeft deze polderhoen geen groeibevorderaars en antibiotica gehad.

Door het speciale voer, de ruimte en de tijd die de Polderhoen krijgt om in eigen tempo te groeien heeft deze kip stevig vlees en een lekker ouderwetse smaak.

En doordat de kip Halal geslacht wordt, kan iedereen van deze lekkernij genieten. Van zelfgemaakte kipbitterballen, smakelijke kippenpoten tot een halve of een hele kip; bij Taveerne Rabenhaupt weten ze er iets heerlijks van te maken.

Taptafel

Taveerne Rabenhaupt opende vorig jaar aan het eind van de zomer zijn deuren en sindsdien weet menigeen de weg al te vinden naar deze unieke plek, waar ze behalve halal kip nóg een bijzonder product bieden: de taptafel waar je zelf je biertjes aan kan tappen.

http://www.taveernerabenhaupt.nl

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer