fbpx

Tap Take-over van Jopen Brouwerij Haarlem in de Chaplin’s Pub

Vandaag, morgen en zaterdag zal aan het Gedempte Zuiderdiep een invasie plaatsvinden! Bij de Chaplin’s Pub zal Jopen Brouwerij uit Haarlem namelijk een Tap Take-over verzorgen, waarbij zij vijf kranen zullen vullen met hun Jopen Specials, Collaborations met internationale brouwerijen en de bekende klassiekers uit hun assortiment. Daarnaast zal er ook een aantal parels van Jopenbieren van de fles op de kaart staan!

Uiteraard is de bedoeling dat er zoveel mogelijk verschillende bieren aan bod komen. Zodra er een fust leeg gaat, wordt er daarom direct een ander bier op fust aangesloten. Alle reden dus om dagelijks even te buurten bij de Chaplin’s Pub, want dikke kans dat er weer iets nieuws is te proeven!!

Vanaf 16.00 uur zijn de deuren geopend en staan de barmannen en –vrouwen samen met de afgevaardigde van Jopen te trappelen om jullie nieuwe bieren te laten proeven. Alles al gehad? Probeer dan een biercocktail! Want die zijn ook speciaal voor jullie samengesteld.

Kortom, de komende drie dagen is je agenda vanaf 16.00 uuur geblokt!

Tot ziens aan het Zuiderdiep!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer