fbpx

Stadshap

Als student heb je niet altijd evenveel geld te besteden. Soms is het geld op aan het einde van de maand en heb je alsnog zin om met je vrienden buiten de deur te eten. Gelukkig is daar de stadshap. Voor maar liefst € 6,- kun je terecht bij Sports Bar De Groote Griet en Café Hoppe. De actie geldt van maandag t/m vrijdag.

De keuze is reuze: kies uit diverse gerechten, zoals vegetarische roti, biefstuk & frites, fish & chips, kipsaté, cheeseburger of een heerlijke geitenkaas salade. Perfect voor na een tentamen of een lange schooldag met nog een plus: je kunt gerust jouw vegetarische vriend(in) meenemen.

De stadshap is in zowel De Groote Griet als Café Hoppe te bestellen. Zorg er wel even voor dat je je studentenkaart meeneemt. Waar wacht je nog op? Trommel snel je studiegenoten op voor een smakelijk etentje aan de Grote Markt!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer