Ontwikkel je signatuur met Jermain de Rozario


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Op 11 juni is chef-kok Jermain de Rozario te gast in Foodyard Groningen. Jermain verzorgt een inspirerende sessie waarbij het creëren van een eigen signatuur centraal staat.

De basis van een gerecht moet goed zijn, maar het gerecht gaat pas leven door het verhaal van de chef.

CULINAIRE ONTDEKKINGSREIS

Koken met het hoofd en met het hart is wat Jermain de Rozario belangrijk vindt. Hierbij overschrijdt hij grenzen, speelt hij met gevoel en smaak en creëert hij zijn eigen signatuur. Tijdens deze inspiratiesessie vertelt Jermain alles over zijn culinaire reis en deelt hij zijn visie. Van de eerste schets tot het creatieve proces en de uiteindelijke totstandkoming van een gerecht. Jermain wil vooral jonge chefs inspireren om hun eigen signatuur te geven aan de gerechten die zij maken.

De basis is belangrijk, maar je valt pas op als je je eigen ding doet, vertelt Jermain. Je moet zelf ontdekken waar je kracht ligt en welke stijl er bij je past.

OVER JERMAIN DE ROZARIO

Jermain is anders dan de meeste chefs. Op zijn 21ste begint hij als gastheer in een restaurant en wordt hij verliefd op het vak. Als hij 25 is zet hij zijn eerste serieuze stappen in de keuken. Van restaurants De Raymaert en ‘t Parlement maakt hij de stap naar de Lindehof ** in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer. Sinds mei 2016 runt Jermain zijn eigen restaurant in Helmond: De Rozario.

AANMELDEN

Locatie: Groningen
Datum: 11 juni 2018
Tijd: 13:00 uur tot 15:00 uur

Meld je aan voor deze sessie

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer