KEI-week Rabenhaupt met Flip de Cup en gratis kip


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Tijdens de KEI-week worden er veel activiteiten georganiseerd in Groningen. Zo ook bij Taveerne Rabenhaupt, gelegen aan het Zuiderdiep. Het eetcafé in Groningen waar de gezelligheid voorop staat en het bier rijkelijk vloeit.

In de KEI-week doen we er een schepje boven op. KEI-lopers kunnen de hele week een halve kip met een drankje krijgen voor maar €9,50. De KEI pappa’s en mamma’s krijgen de zelfde deal maar dan helemaal GRATIS!

Op dinsdag komt de KEI-parade voor ons terras langs. Bij ons zit je op de eerste rang! En krijg je gratis kipkluifjes van onze eigen haan.

Op woensdag vanaf 22:00 begint de gezellige kroegentocht. Met je groep kun je mee doen aan het Rabenhaupt KEI-toernooi en kans maken op een mooie prijs!

We spelen FLIP DE CUP! Kom jij ook laten zien wat je in huis hebt?

Lukt het niet ? We geven toch niet in 1 x op?! Donderdag en vrijdag vanaf 22:00 uur gaan we gewoon weer verder. Op vrijdag om 00:00 uur gaan we bekend maken welke KEI club de snelste tijd heeft gehaald. De winnaars krijgen 10 LITER BIER aan een taptafel. Kortom het wordt één en al feest!

Meer info: Check ons evenement op facebook

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer