fbpx

BLOKES Groningen viert 1 jarig bestaan

Groningen, Poelestraat, nummer 33. Wie er nog niet van heeft gehoord, die mist wat. Wie er wel van heeft gehoord noemt meestal in eenzelfde ademteug de “Lumberjack”, de “Sailing Bloke” en binnenkort “Blokes Blond”.

Termen die bij Blokes heel normaal zijn en staan voor de echte Blokes ervaring. In een een industriële setting met tropische invloeden serveert Blokes nu een jaar lang misschien wel de lekkerste burgers en cocktails van Groningen.

Blokes Blond

Ter ere van hun 1-jarig bestaan op donderdag 1 juni brengt Blokes hun eerste eigen biertje uit; Blokes Blond. In samenwerking met de Groningse bierbrouwerij Martinus introduceert Blokes een biertje dat in de Groningse ketels is gebrouwen voor fijnproevers. Voor mensen met smaak. Blokes Blond heeft een licht bittertje en een fris aroma door het gebruik van de Saaz hop. Een ideale verfrissing voor de komende warme zomerdagen.

De limited edition is vanaf 1 juni te verkrijgen bij Blokes, Poelestraat 33. www.the-blokes.nl

The-Blokes-interieur-new

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer