fbpx

7 Layers Sessions komt terug naar Groningen

7 Layers Sessions keert terug naar Groningen! Na meerdere uitverkochte edities van dit succesvolle concept zal Dotan wederom zijn favoriete singer-songwriters presenteren. Een avond vol echte, authentieke liedjes, deze keer op 18 december in het Grand Theatre!

7 Layers Sessions

‘7 Layers’ staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Zo zou muziek ook moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’.

Huiskamer

Op de ‘7 Layers’ avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen over geproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.

Dotan over Groningen

“Keer op keer blijken dit zulke bijzondere avonden te zijn en ik ben dan ook heel trots dat er weer een 7 Layers Sessions avond komt in Groningen. Ik speel hier zelf altijd heel erg graag en Groningen ademt op diverse manieren muziek. Deze line-up is misschien wel de meest bijzondere tot nu toe, dus ik kan niet wachten deze artiesten aan jullie voor te stellen.”, aldus Dotan.

Drie (inter)nationale singer-songwriters

Er zullen drie artiesten komen spelen, maar wie dit zijn houden we nog even geheim.

Onder het label GT Music presenteert Grand Theatre in samenwerking met partners uit de stad regelmatig bijzondere concerten in de Benedenzaal. Het 7 Layers Sessions concert is door De Oosterpoort en Grand Theatre samen geprogrammeerd.

N.B. Dotan heeft deze avond de presentatie in handen, maar zal zelf niet optreden.

7 Layers Sessions
Maandag 18 december | 20:00 uur
Grand Theatre
€ 17,50 (incl. € 2,50 servicekosten)
Tickets en meer info

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer