fbpx

40UP terug in februari

Gezelligste feest van Groningen komt ook in 2018 weer naar De Oosterpoort

Ook in het nieuwe jaar is 40UP weer van de partij! Zaterdag 3 februari zal dit ultieme dansfeest voor 40-plussers namelijk wederom in De Oosterpoort plaatsvinden.

40UP

Het muzikale recept van 40UP: lekker dansbaar! Hierbij worden klassiekers afgewisseld met moderne hits. Relight je vuur alsof het 1999 is, Shake Your Body en voel je een Dancing Queen of Daddy Cool, dans niet stiekem maar in de Street, in Boogie Wonderland, of bij je Dashboard Light.

De DJ zorgt dat alles soepel in elkaar wordt overgemixt. Bovendien is de muziek gekoppeld aan een VJ show. Zo kan het zomaar zijn dat Mick Jagger op één van de schermen even een dansje meedoet. Naast een dansvloer is er ook een fijne lounge area. Dus heb je zin in een feestje?! Trek je stoute schoenen aan en laat je beste dansmoves zien of ga lekker loungen met een drankje!

INFO

zaterdag 3 februari | 21:00 – 03:00 uur
De Oosterpoort
€ 13,50 (incl. € 1,50 servicekosten)
Tickets en meer info

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer