40UP laat veertigplussers weer swingen in Oosterpoort


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Na een eerdere succesvolle editie komt 40UP weer langs in Groningen, de Oosterpoort zal zich op 30 september 2016 wederom omtoveren tot het swingende decor van het dansfeest voor veertigplussers.

Op initiatief van Harry de Winter is 40UP ontstaan uit het feit dat hij baalde dat er nergens meer gedanst kon worden door veertigplussers. Samen met DJ Alex van Oostrom begon hij met het organiseren van de eerst 40UP avond in Paradiso, Amsterdam; een groot en uitverkocht succes. Inmiddels worden de feesten door het hele land georganiseerd en begin dit najaar is Groningen weer aan de beurt.

DJ & VJ
Iedere veertigplusser is welkom en kan genieten van het dansen met leeftijdsgenoten. Een unieke avond met herkenbare muziek gemixt met videobeelden. Een ongedwongen sfeer, om samen met leeftijdsgenoten ouderwets uit je dak kan gaan op de grootste hits van toen en nu.

Het muzikale recept van 40UP is simpel: lekker dansbaar! Hierbij worden klassiekers afgewisseld met moderne hits. Met andere woorden: ‘Get Down’ bij James Brown, word ‘Happy’ van Pharrel en krijg ‘Satisfaction’ van The Rolling Stones! Een uiterst bekwame DJ zorgt dat dit alles soepel in elkaar wordt over gemixt, bovendien is de muziek gekoppeld aan een VJ show. Zo kan het zomaar zijn dat Mick Jagger op één van de schermen even een dansje meedoet.

Naast een dansvloer heeft 40UP een fijne lounge area waar onder het genot van een sapje kan worden bij gekletst.

30 september
Vrijdag 30 september zal de Oosterpoort haar Grote Zaal ter beschikking stellen en zijn dansliefhebbers vanaf 21.00 uur welkom. Uiteraard alleen vrije staplaatsen, tickets zijn €12,- en te bestellen via deze website.

40UP radio
De mensen die niet kunnen wachten, kunnen tot die tijd luisteren naar 40UP radio. Vanaf 17 mei 2016 is het programma van 40UP Radio ‘Listen to the music’ uitgebreid met twaalf bekende deejays die elke avond drie uur lang de virtuele ether vullen met hun all time favorites uit eigen collectie. Om te beginnen nemen Mart Smeets, Johan Derksen, Jan Donkers, Robert Ten Brink, Michiel Romeyn, Vincent van Engelen, Leo van der Goot, Stan Rijven, Felix Rottenberg en Marc Stakenburg, Rob Stenders en Harry de Winter plaats achter de microfoon. Dit illustere twaalftal zal uitgebreid gaan worden met nieuwe programma’s en presentatoren, waaronder uiteraard ook vrouwen. Te beluisteren via deze link.

Foto: Facebook 40UP

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer