fbpx

40UP hét dansfeest voor 40-plussers

Voor de derde keer in 2018 zal op zaterdag 20 oktober weer een nieuwe editie van 40UP, hét ultieme dansfeest, in de Grote Zaal van De Oosterpoort plaatsvinden. Zing en swing bij de nieuwe editie van 40UP!

40UP

Groningen is een (studenten)stad waar veel feesten en festivals worden georganiseerd. 40UP is hét dansfeest voor 40-plussers. De beste dansnummers, zowel klassiek als recent, komen voorbij en zijn het perfecte recept voor een ouderwets avondje uit.

Samen met leeftijdsgenoten is er een gezellige sfeer en dans je de nacht tegemoet als Baby of Johnny uit Dirty Dancing of als Sandy of Danny uit Grease. Daarnaast zing jij mee met Madonna, Queen, The Rolling Stones en vele andere artiesten!
Er is een DJ die de liedjes soepel in elkaar laat overlopen. Daarnaast wordt de muziek gekoppeld aan de VJ show. Wanneer de voetjes even van de vloer zijn, is er een lounge area om even op adem te komen. Voor iedereen die de stoute schoenen wil aantrekken en z’n beste moves wil laten zien!

Meer informatie lees je op de website van 40UP.

40UP
zaterdag 20 oktober | 21:00 – 03:00 uur
De Oosterpoort
€ 13,50 (incl. € 1,50 servicekosten)
Tickets en meer info

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer