10 jaar pand 48 prikkeldraad

Na toch een afwezigheid van 8 maanden zijn we er weer hoor! Druk geweest, je kent het wel.

Pand48 bestaat 10 jaar. 10. Jaar. Dat is lang. Sterker nog: tien jaar geleden zat de schrijver van dit literaire hoogtepunt nog op de middelbare school huiswerk te maken. Dat is dus lang, maar we gaan niet te veel nadenken over vroeger.

Als je tien jaar bestaat moet er natuurlijk groots uitgepakt worden. Organisaties die vroeger in Pand48 hun avonden hostte zijn hiervoor benaderd en zodoende viel er ook bij Prikkeldraad HQ een brief op de mat. We hebben de koppen bij elkaar gestoken, de agenda’s getrokken en zijn tot een leuke line up gekomen met een leuke verassing! Dus kom gezellig langs, drink wat & dans wat. Niet te moeilijk! House, Techno en wat niet.

Line Up:

– Arwin Lee (Prikkeldraad, SpaceX, ISS (over tien jaar))
Ja hoor dames en heren. Geloof je ogen of geloof ze niet, maar het staat er echt! Arwin Lee, geestesvader van Prikkeldraad, rakettenbouwer en soon-to-be astronaut is terug in Pand! De beste man was 1.5 jaar in de VS voor z’n studie maar hij is er weer in full affect. Met de enthousiaste woorden „5 juli laatste prikkeldraad? Lijkt me waanzinnig om mee te doen! Ik ben erbij!” bevestigde hij de vraag of hij weer een avondje wilde komen draaien met ons en wij kunnen niet wachten om te horen wat hij na z’n lange afwezigheid voor jullie in petto heeft!

– Massier
Ook Massier is er weer bij hoor, want zoals velen weten van vroeger: Als Arwin achter de decks staat dan kan Massier niet ver zijn! Dit gouden duo heeft menig dansvloer in Groningen en omstreken verwoest dus dat het feest wordt staat wel vast! Het is ook al weer een tijdje geleden dat Massier een showtje heeft weggegeven in Pand48 en zal naast zijn DJ kunsten ook laten zien dat hij erg goed bier kan drinken met Jorn en Arwin Lee!

– Jorn!
Draaitafelvirtuoos, literair wonderkind en golden boy Jorn komt ook draaien. Sinds hij in november het strijdtoneel heeft verlaten bij Pand48 maakt hij 5 juli z’n rentree en kan niet wachten om ouderwets met Arwin Lee en Massier de boel flink in de fik te zetten!

Resumé: een avondje lekker hossen met de Prikkeldraad residents, bier, Pand48, 5 juli, vanaf 23:00

Facebook event

Tot dan!

Comments
Loading...