The Cabin

The Cabin

Gedempte Zuiderdiep 67, Groningen
The Cabin
Gedempte Zuiderdiep 67
9711HC Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
14:00 - 01:00 uur
Dinsdag
14:00 - 01:00 uur
Woensdag
14:00 - 01:00 uur
Donderdag
14:00 - 01:00 uur
Vrijdag
12:00 - 02:00 uur
Zaterdag
12:00 - 03:00 uur
Zondag
12:00 - 00:30 uur
The Cabin
InternationaalRegionaalWereldkeuken
Live voetbalTerrasWifi

Op de hoek van de Kleine Haddingestraat en het Zuiderdiep is sinds half Juli The Cabin geopend. Drie maanden was het in verbouwing voordat de deuren geopend werden. In die tijd werd het oude café compleet leeg getrokken om op die plek iets unieks op te bouwen.
Bas Belz en Gerry O’Donohue , twee mannen die naar Groningen gekomen zijn voor de liefde, hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke passie, de passie voor gastvrijheid. De twee sloegen in April de handen ineen en het resultaat staat als een blokhut!

Bar

Achter en voor de bar wordt een informele en intieme sfeer gecreëerd. Je wordt betrokken in waar je naar opzoek bent en geadviseerd waar nodig. Het gigantische populieren houten bar blad, gezaagd uit een enkel stuk, nodigt uit tot een Pint Guinness of Gin & Tonic, precies zoals jij het wilt. Een speciaal biertje, met ruime keuze of juist een koffie met (een) goed gesprek. In The Cabin is er voor ieder wat wils en voor elke Groninger een plek om niet te missen!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies