Strandpaviljoen De Branding

Strandpaviljoen De Branding

Midsland aan Zee 457, Midsland aan Zee, Terschelling
Strandpaviljoen De Branding
Midsland aan Zee 457
8891 HV Midsland aan Zee, Terschelling
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
11:00 - 20:00
Dinsdag
11:00 - 20:00
Woensdag
11:00 - 20:00
Donderdag
11:00 - 20:00
Vrijdag
11:00 - 20:00
Zaterdag
11:00 - 20:00
Zondag
11:00 - 20:00
Strandpaviljoen De Branding
Strandpaviljoen De Branding
Strandpaviljoen De Branding interieur
Regionaal
Honden toegestaanRolstoelvriendelijkTerrasWifi

Strandpaviljoen De Branding is gelegen aan het strand van Midsland aan Zee. In Strandpaviljoen De Branding geniet je van een prachtig uitzicht op het strand van Terschelling.

Iedereen is welkom bij De Branding. Het strandpaviljoen is rolstoel-toegankelijk (er is een speciale strand-rolstoel) en voorzien van gratis WIFI. Ook voor de kinderen is er een uitgebreide kaart en speel- en kleurmogelijkheden.

Trakteer uzelf op een kopje koffie of een heerlijke lunch, terwijl uw kinderen zich vermaken in de grootste zandbak van Nederland. Of geniet in de zomer van een diner met prachtige zonsondergang.

Webcam

Niet in de mogelijkheid om op Terschelling te zijn? Onderstaande webcam is geïnstalleerd op het dak van ons paviljoen en kijkt uit over het strand richting zee. Zo kun je thuis ook nog genieten van een stukje Terschelling!

KLIK HIER OM TE KIJKEN

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Strandpaviljoen De Branding
Koken op Terschelling?

Wil jij koken op de plek met het mooiste uitzicht van heel Nederland? Ben je een aanpakker, gek op de horeca en lijkt het je leuk om ook in de winter op het strand te vertoeven? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die ons team het hele jaar door/aankomend seizoen komt versterken in ons strandpaviljoen op Terschelling.

Wie zijn wij?
Strandpaviljoen De Branding is gelegen op het strand van Midsland aan Zee, Terschelling. Doordat wij op palen staan, zijn we het hele jaar open (in de wintermaanden alleen in het weekend en de vakanties). Werken in ons strandpaviljoen is dan ook een feest. Het getij, de weersomstandigheden, de natuur maar ook onze gasten maken iedere dag anders. Het enige dat vast staat, is dat het uitzicht iedere dag uniek is. Op onze website kun je meer informatie vinden en een beetje sfeer proeven.

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Je wordt medeverantwoordelijk voor het vloeiend laten draaien van de keuken. In de zomermaanden is het topdrukte, waardoor stressbestendigheid, communicatieve vaardigheden en flexibiliteit een eis zijn.

Wat bieden wij?
Met elkaar proberen we de gasten zich thuis te laten voelen in De Branding en hun lekkere trek en dorst te stillen. Tijdens werktijden zijn we een hecht en gezellig team, maar buiten werktijden om ben je ook van harte welkom in onze Branding-familie! We vinden het bijvoorbeeld leuk om met elkaar te borrelen, surfen of kanoën als de golven mooi zijn en een aantal keer per jaar gaan we met het hele team iets leuks doen.

-Werken op de mooiste plek van Nederland
-Seizoen- of jaarbetrekking
-Woonruimte op Terschelling
-Aantal uren in overleg

Lijkt dit je leuk?
Mail dan naar Guus en Ingrid via werken@strandpaviljoendebranding.nl met informatie over jezelf en je cv. Bel je liever? Stuur dan een mailtje met je telefoonnummer, dan bellen we jou terug.