Restaurant Louis XV en El Txoko

Restaurant Louis XV en El Txoko

Oude Kijk in 't Jatstraat 47, Groningen
Restaurant Louis XV en El Txoko
Oude Kijk in 't Jatstraat 47
9712 EC Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
vanaf 17:00 uur
Dinsdag
vanaf 17:00 uur
Woensdag
vanaf 17:00 uur
Donderdag
vanaf 17:00 uur
Vrijdag
vanaf 16:00 uur
Zaterdag
vanaf 16:00 uur
Zondag
vanaf 17:00 uur
Restaurant Louis XV en El Txoko
Restaurant Louis XV en El Txoko
LouisXV-interieur-3
zaalbenedenlouis
Franse keukenInternationaalTapas
TerrasWifi

Louis XV is een sfeervol restaurant in het oude pand van de legendarische wijnhandel Jos Beeres, het is dan ook niet voor niets dat sfeer, eten en goede wijnen de boventoon voeren. Louis XV heeft verschillende ruimtes waar u een heerlijk kan genieten van uw diner, lunch of een zakelijke bespreking. Ook heeft Louis XV een uniek wijnbar systeem waar je de mooiste wijnen ook zelf per glas kan inschenken.

Louis XV is geschikt voor kleine en grote gezelschappen(van 2 tot 350 personen) in de verschillende zalen kunt u heerlijk dineren, vergaderen of mooi feest geven.

Ook heel leuk om een keer lekker in het cafe gedeelte een Vin d’apres midi te reserveren, dit is een uitgebreide proeverij van de leukste hapjes van Louis XV met een paar mooie glazen wijn.

Louis XV beschikt ook over een “Table du chef”, hier kan je met maximaal 8 personen zitten en je heerlijk de hele avond laten verwennen met de lekkerste gerechten uit te keuken met de fijnste wijnen.

In de zomer kunnen onze gasten ook gebruik van de mooiste binnentuin van Groningen.

Louis XV is op aanvraag ook open voor grotere groepen voor vergaderingen/lunch en borrels. Ook heeft Louis XV een aantal grotere zalen van 10 tot 350 personen. Bel of mail ons voor een offerte voor uw feest,diner,borrel of vergadering op maat.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies




Vacatures bij Restaurant Louis XV en El Txoko




Horecamedewerkers

Voor onze restaurants in de binnenstad van Groningen zijn wij op zoek naar horecatoppers .
Bediening/ Bar: man/vrouw

De functie:
Parttime en fulltime(32uur) functie gezocht
Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot de bediening en het verzorgen van diner.
Het bedienen van gasten en het opnemen en serveren van bestellingen;
Het afruimen en gereedmaken van de tafels;
Het gereedmaken van zalen d.m.v. klaarzetten van meubilair, audiovisuele middelen en overige voorzieningen.

Functie-eisen
Een voorkomende gastheer of gastvrouw
Herkent gasten van verre en doet graag een stapje extra voor de gast;
Goede communicatieve en sociale vaardigheden en onberispelijk gedrag;
Flexibel, stressbestendig en organiserend vermogen;
In staat om een perfecte service te combineren met vriendelijke verkoopgerichtheid;
Een harde werker en gemotiveerde werkhouding;
Beschikbaar in de avonden, tijdens feestdagen en in het weekend;
Effectief en prettig kunnen samenwerken met collega’s;

Wij bieden
Wij bieden een boeiende functie in een informele werkomgeving van een ambitieuze organisatie die volop in beweging is.
Het salaris is conform horeca CAO .

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer Buurman
(050) 3116951

Dagelijks kunt u ons vanaf 14:00 uur op bovengenoemd telefoonnummer bereiken.

Solliciteren:
Graag ontvangen we een motivatiebrief, curriculum vitae en foto.
Deze mag u mailen naar: info@louisxv.nl




Chef Kok - Full time

Louis XV zoekt versterking.
Ben jij een chef kok met ervaring en passie voor het vak? Ben je een leider in jouw vak en durf jij keuzes te maken? Heb je zin om in een bruisende Franse omgeving te werken? Ben je flexibel en creatief, zet je graag jouw naam onder een gerecht? Dan zoeken wij jou!

Wat verwachten wij onder andere van jou?

- Opstellen van dienst- en werkrooster en organiseren van voldoende bezetting, indelen en toewijzen van werkzaamheden, (laten) geven van aanwijzingen/instructies, toezien op de voortgang.
- Inschatten te verwachten afzet, plannen van hoeveelheden voor te bereiden producten
- Bewaken culinair niveau van het bedrijf, (steekproefsgewijs) controleren van vervaardigingsproces en uitgaande gerechten en waar nodig bijsturen van het proces, opvangen en afhandelen van vragen, klachten, problemen e.d. van gasten
- Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).

- Bijhouden van ontwikkelingen en trends in de markt op het gebied van grondstoffen, samenstelling van gerechten, kooktechnieken e.d.;
- Leveren van inbreng, dan wel ontwikkelen/aanpassen van de te voeren kaart, menu’s, recepten e.d.
- Maken van calculaties e.d. en bespreken van afwijkende menu’s voor partijen.

- Inkopen/afroepen van benodigde producten en ingrediënten
(laten) controleren van ontvangen en opgeslagen grondstoffen
- Bewaken van de verantwoorde doorstroming al of niet via de souschefs of chef de partie.

Wat bieden wij?
Wij bieden een full time functie aan conform CAO richtlijnen. Ons team is jong en enthousiast en staat open voor vernieuwing.
Als jij denkt dat dit jou nieuwe stap in je carriére is, dan nodigen wij je uit om een mail met motivatie en cv te sturen m-zwart@hotmail.com tva dhr. M. Zwart.

We zien je reactie heel graag tegemoet.