fbpx

Restaurant Houdt van Eten

Restaurant Houdt van Eten

Herestraat 96, Groningen
Restaurant Houdt van Eten
Herestraat 96
9711 LM Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
vanaf 17:00
Dinsdag
vanaf 17:00
Woensdag
vanaf 17:00
Donderdag
vanaf 17:00
Vrijdag
vanaf 17:00
Zaterdag
vanaf 17:00
Zondag
vanaf 17:00
Bekijk de menukaart
Restaurant Houdt van Eten
Restaurant Houdt van Eten
KZ6G3008
Restaurant Houdt van Eten
BiologischFranse keukenMediterraanRegionaalVis
Honden toegestaanTerrasWifi

We hebben geprobeerd om een restaurant te realiseren naar onze eigen wensen en daarom ook naar uw wensen.
Ruim opgezet, relaxte stoelen om op te zitten en een mooie houten bar.
De open keuken is vanuit het hele restaurant te zien waardoor u goed kunt zien hoe wij onze producten bereiden.
De goede muziek en onze gastheren en gastdames maken de ervaring af.
We kunnen zeggen dat het is ons gelukt om onze droom te verwezenlijken.

Restaurant Houdt van Eten is nu ruim 8 jaar geopend en is niet meer weg te denken uit Groningen.
Zij onderscheiden zichzelf door altijd verse producten te gebruiken en doordat alles wordt bereid in eigen keuken.
Zelf gemaakte verse frieten, mooie vegetarische gerechten, verse vis en biologische entrecote zijn onderdeel van de gevarieerde kaart.

In januari is onze nieuwe a la carte kaart ingegaan bij Restaurant Houdt van Eten

U bent allen van harte welkom, kom gerust een keer dineren en overtuig uzelf.

Onze keuken is geopend tot 22.00

Ook tijdens de kerstdagen zijn wij geopend.

Wij zijn 7 dagen per week geopend.
Alleen op 31 december en 1 januari zijn wij gesloten.

 

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies



Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213


Vacatures bij Restaurant Houdt van Eten




Restaurant Houdt van Eten zoekt per direct een zelfstandig werkend kok (24 uur)

Voor de aanvulling van onze keukenbrigade zijn wij op zoek naar gepassioneerde zelfstandig werkende kok voor 24 uur per week. Wij zijn op zoek naar gedreven personeel met een grote passie voor het vak, die collegiaal zijn en graag willen en kunnen samenwerken.

De ideale Zelfstandig Werkend Kok:
• Minimaal Mbo werk- en denkniveau; koksopleiding richting zelfstandig werkend kok is belangrijk, maar geen pre.
• Kennis van hygiëne voorschriften (HACCP)
• Flexibele instelling
• Stressbestendig
• Opleiding mbo-niveau 3 of 4;
• Relevante aansluitende werkervaring;
• Inzetbaar in onze roosterplanning inclusief de weekenden;
• Collegialiteit;
• Stressbestendigheid en zelfstandigheid




Beachclub Vifero zoekt een all-round barkeeper voor 24-32 uur

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring opgedaan achter de bar en ben je de bonnenprinter de baas, dan zijn wij op zoek naar jou!
Vanaf 1 april tot 1 oktober willen wij ons team versterken met een stressbestendige en flexibele barman of –vrouw die zelfstandig de bar kan runnen.
Je houdt het overzicht op drukke momenten en raakt niet in paniek als gasten je om iets vragen.
Bij voorkeur woon je in de nabije omgeving of ben je in het bezit van eigen vervoer.

Beachclub Vifero is gelegen aan het Zuidlaardermeer en heeft een groot terras en restaurant.
We zijn het hele jaar open en wellicht kunnen we jou ook na de zomer een baan aanbieden.

Geïnteresseerd? Stuur je cv met motivatie naar:

info@beachclubvifero.nl




Beachclub Vifero zoekt Chef-kok

Wij zoeken een Chef-kok vol energie, flexibiliteit en passie voor het vak. Daarnaast heeft onze nieuwe collega relevante ervaring in de keuken, als soortgelijke functie en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je draagt verantwoordelijkheid over de keuken, je geeft leiding aan een klein team. Je bent creatief en vindingrijk. In de functie van Chef-Kok ben je verantwoordelijk voor het enthousiasmeren van je team. Daarnaast ben je door je ervaring een toegevoegde waarde met nieuwe ideeën.
Alle facetten van de keuken vallen onder je verantwoordelijkheid. Samenstellen van de menukaart, voorraad beheer, presentatie, maar ook schoonmaak en hygiëne.

Competenties: (conform SVH)
- Voert strategisch management uit
- Geeft leiding aan de werkuitvoering en coördineert en regelt deze
- Beheert de voorraden van de keuken
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- Begeleidt leerprocessen en coacht de medewerkers
- Werkt zelf mee aan de uitvoering van productie- en bereidingswerkzaamheden




Beachclub Vifero zoekt bedrijfsleider

Is het jouw uitdaging om een succesvolle horecazaak te leiden met nog heel veel potenties? Heb jij ervaring in de horeca en ben je toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Ben jij degene die de verwachtingen van onze gasten en ons personeel overtreft? En zoek jij een uitdagende en afwisselende baan? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Voor deze functie zoeken wij iemand met een ondernemersgeest die oplossingsgericht denkt en stressbestendig is. Jij weet het team te motiveren en het onze gasten samen met je collega’s naar de zin te maken. Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor gastvrijheid en service en je beschikt over aantoonbare management/leidinggevende werkervaring.

Compententies:
- Kan plannen en organiseren
- Kan delegeren
- Coacht
- Heeft oog voor de medewerkers
- Toont initiatief, is besluitvaardig
- Heeft overwicht
- Is communicatief
- Is gastgericht
- Is commercieel gericht
- Is kwaliteitsgericht
- Stressbestendig
- Brengt kennis over aan medewerkers




Beachclub Vifero zoekt zelfstandig werkend kok

Wij zoeken een gedreven kok die een strakke werkwijze hanteert en passie voor de keuken heeft. Je moet in staat zijn op hoge snelheid volume te draaien. Verder ben je uiteraard communicatief vaardig, flexibel en gastvrij. Daarnaast heb je een sociaal karakter welke in ons gemotiveerde team past. Ervaring is belangrijk, maar goede inzet kom je verder mee.

De ideale zelfstandig werkend kok:
- Je hebt ervaring in de horeca.
- Geen negen tot vijf mentaliteit.
- Flexibele instelling en op meerdere vlakken inzetbaar.
- Stressbestendig.



Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer