Mennoos Kookerij

Mennoos Kookerij

Paterswoldseweg 267, Groningen
Mennoos Kookerij
Paterswoldseweg 267
9728 AC Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Dinsdag
11.30-21.00 uur
Woensdag
11.30-21.00 uur
Donderdag
11.30-21.00 uur
Vrijdag
11.30-21.00 uur
Zaterdag
11.30-21.00 uur
Mennoos Kookerij
Mennoos Kookerij
Mennoos Kookerij interieur
Franse keukenHollandsInternationaalMediterraan
Honden toegestaanRolstoelvriendelijkWifi

Over Mennoos Kookerij

Horeca & dagbesteding die zorgt dat het werkt

Mennoos Kookerij is gevestigd in het Menno Lutterhuis. Zoals de naam al zegt is het een Kookerij; in een ongedwongen sfeer lekker eten en drinken, lunch/warme maaltijd; het kan allemaal, de hele dag. Geen klassiek diner ’s avonds, maar toegankelijke gerechten die voor een betaalbare prijs met passie voor u bereid zijn.
Bij Mennoos Kookerij is er geen vaste dinerkaart, maar werken ze met het aanbod van de dag. Daardoor is er altijd voldoende variatie en is het gegarandeerd vers!

Elke dag zijn er zes verschillende hoofdgerechten, diverse voorgerechten en één of twee desserts. Voldoende variatie in vlees, vis of vegetarisch en altijd goed betaalbaar. Zo blijft het leuk voor iedereen!
Het overgrote deel wordt bij Mennoos huisgemaakt; elk gerecht, maar ook het koekje bij de koffie en het pepermuntje achteraf. Het streven is om in de nabije toekomst alles zelf te maken, denk aan bijvoorbeeld het brood bij de lunch! De chefs gaan echt terug naar de ambacht van het koken. Creativiteit staat hierbij voorop, maar de gerechten zijn nog wel voor ieder herkenbaar.

Van iets simpels iets bijzonders maken, nét even anders en terug naar waar het ooit mee begonnen is: gezellig met elkaar om de tafel en genieten maar!

Samen zorgen wij dat het werkt!

Natuurlijk gaat dit niet vanzelf. Als onderdeel van de Omega Groep, vormt Mennoos een dagbestedingslocatie voor jongeren uit diens woonvormen. Omdat er een dusdanig grote keuken is en de werknemers plezier hebben in wat ze doen, zijn ook jongeren vanuit de WLZ/WMO en UWV van harte welkom om op hun eigen niveau en tempo werkervaring op te doen.

Geen fluwelen handschoenen, maar juist de ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit, aangevuld met een gezonde dosis enthousiasme voor lekker eten en drinken zijn de ingrediënten voor het succes van Mennoos Kookerij!
De enthousiaste zorgcoördinator zorgt ervoor dat iedere ‘cliëntmedewerker’ een eigen werk- of arbeidsre-integratieplan krijgt, gebaseerd op het niveau en persoonlijke doelen. Het gedreven en vrolijke horecateam zorgt vervolgens voor de juiste begeleiding.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & CookiesWarning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer