fbpx

Javaans Eetcafe

Javaans Eetcafe

Schuitendiep 33, Groningen
Javaans Eetcafe
Schuitendiep 33
9711 RA Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
vanaf 17.00
Dinsdag
vanaf 17.00
Woensdag
vanaf 17.00
Donderdag
vanaf 17.00
Vrijdag
vanaf 17.00
Zaterdag
vanaf 17.00
Zondag
vanaf 17.00
Javaans Eetcafe
Javaans Eetcafe
interieur javaans eetcafe
interieur javaans eetcafe 1
Indonesisch

WELKOM BIJ JAVAANS EETCAFE GRONINGEN

Indonesisch uit eten in Groningen is een geweldige ervaring bij Javaans Eetcafe Groningen. Wij zijn ruim 15 jaar een begrip bij de liefhebbers van de traditionele indonesische keuken en sfeer. Ook verzorgen wij cateringen in Groningen, Drenthe en Friesland.

Wanneer u ons eetcafe binnenloopt zullen u een aantal dingen opvallen: De ruim driehonderd houten tempelwachters die zorgen voor een evenwichtige sfeer. Tevens vindt u bij ons een authentieke indonesische houten prauw. Maar het belangrijkste is lekker traditioneel Indonesisch eten en geweldig verwend te worden door onze gastvrije en vriendelijke bediening.

In onze fijne keuken word eten op de traditionele indonesische wijze bereid, met grove kruiden, waarvan de geuren u tegemoet komen en u zelf kunt meekijken in onze open keuken. Onze koks laten graag zien wat ze kunnen met onze hoogwaardige ingredienten. Kortom er is teveel te beleven om op te noemen, wij nodigen u dan ook graag uit in ons eetcafe om kennis te komen maken met echte authentieke indonesische gerechten.

Ons eetcafe is ook uitermate geschikt voor bruiloft, promotiefeest, personeelsfeest tot 175 personen. Wij kunnen uw feest of evenement verzorgen door middel van een traditionele indonesische catering op locatie.

Het Javaans eetcafe is tevens een official catering service point met andere woorden wij verzorgen cateringen vanaf 20 personen in geheel indonesische stijl en voor elk budget in overleg.

Onze keuken is elke dag geopend vanaf 17.00 tot 22.00, onze bar is tot 24.00 geopend

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer