Eetcafe ’t Zwarte Schaap

Eetcafe ’t Zwarte Schaap

Schuitendiep 52, Groningen
Eetcafe ’t Zwarte Schaap
Schuitendiep 52
9711 RD Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
vanaf 16.00 uur
Dinsdag
vanaf 16.00 uur
Woensdag
vanaf 16.00 uur
Donderdag
vanaf 16.00 uur
Vrijdag
vanaf 16.00 uur
Zaterdag
vanaf 16.00 uur
Zondag
vanaf 16.00 uur
Bekijk de menukaart Bekijk de menukaart Bekijk de menukaart
Eetcafe ’t Zwarte Schaap
Eetcafe ’t Zwarte Schaap
zwarte-schaap-_2
zwarte-schaap-_1
BiologischInternationaal
RolstoelvriendelijkTerras

Welkom bij eetcafé ’t Zwarte Schaap! Een begrip in Groningen. Direct aan de rand van het centrum met een heerlijk zonnig terras en uitzicht op het diep. Een authentiek eetcafé met een eigenzinnige chef. Die niet alleen een mooie eenvoudige dis op tafel kan zetten, maar ook kan verrassen met het hogere culinaire werk. Natuurlijk hebben we onze klassiekers, maar ook wisselt onze kaart regelmatig. Zo koken we met de seizoenen en pakken we elke dag uit met een nieuwe herdershap. De gerechten komen uit alle windstreken. Voor ieder wat wils. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Dat maakt ’t Zwarte Schaap tot een plek waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van een mooi gerecht in een ongedwongen sfeer.

Wijn en spijs horen samen. Daarom heeft ’t Schaap zorg besteed aan haar wijnkaart. Van robuust rood tot sprankelende bubbels. We weten ook welke wijn het lekkerst is bij uw gerecht, zodat wijn én spijs het best tot hun recht komen. En wat we met wijn kunnen, doen we ook met bier. Met zeven bieren op de tap en een ruim assortiment speciaalbieren kunnen ook bierliefhebbers hun hart ophalen.

Borrelen of dineren kan in ’t Zwarte Schaap met z’n tweeën of met een groep vrienden, familie of collega’s. In een kleiner of groter gezelschap. We hebben verschillende kaarten en menu’s, maar er kan ook veel in overleg. Zoals een receptie bijvoorbeeld, of een borrel of feest op onze hooizolder of private dining. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons dan gewoon even.

We zien u graag bij ’t Zwarte Schaap!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies